Ioana Ginghină, despre începerea școlii. ”Cum vom proceda noi și copiii noștri începând de mâine? Cum vom gestiona încă un sezon de frica și incertitudine?”

13.09.2021, 11:45
Ioana Ginghină, despre începerea școlii. ”Cum vom proceda noi și copiii noștri  începând de mâine? Cum vom gestiona încă un sezon de frica și incertitudine?”
Ioana Ginghină, despre începerea școlii. ”Cum vom proceda noi și copiii noștri începând de mâine? Cum vom gestiona încă un sezon de frica și incertitudine?”

Actrița Ioana Ginghină a comentat pe marginea începerii noului an școlar și despre problemele inerente legate care apar odată cu acest lucru, mai ales în plină pandemie de coronavirus. ”Cum vom proceda noi și copiii noștri începând de mâine? Cum vom gestiona încă un sezon de frica și incertitudine?”, a spus vedeta.

Noul an școlar 2021-2022 începe luni, 13 septembrie 2021, cu griji noi și probleme vechi. Este al doilea an la rând când școala începe în vremuri de pandemie. Actrița Ioana Ginghină, care este mama unei fetițe adolescente, a comentat, pe o rețea de socializare, despre începerea noului an școlar.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină, despre începerea școlii. ”Vom avea o toamnă în care vom afla, ca de obicei, de pe o zi pe alta că de mâine școala se mută on-line, iar de poimâine, din nou, off-line”

”De mâine (n.r. astăzi, 13 septembrie 2021) începe coșmarul anual numit traficul din București. De mâine vom avea străzi, ba chiar bulevarde blocate pe principiul ” Un minuțel, să las copilul”. Dar asta nu mai e o problemă. Chiar nu mai este în contextul în care școala de deschide în plin val patru al pandemiei. Pe măsură ce numărul de cazuri crește, numărul de vaccinări scade. Un paradox, dar nu numai românesc. Româneascã este incapacitatea cronică a Ministerului Educației de a veni in fața părinților cu un set de măsuri clare care sa tina cont de realitatea curenta si care sã garanteze o continuitate a anului scolar”, a scris Ioana Ginghină în mediul online.

”Mărturisesc că pentru mine spectrul introducerii unei posibile restricții este mai stresant decât restricția ca atare. Vom avea o toamnă în care vom afla, ca de obicei, de pe o zi pe alta că de mâine școala se mută on-line, iar de poimâine, din nou, off-line. Iar varianta on-line nu avantajeaza pe nimeni. Si dupa un an si jumatate de pandemie, sitemul de invatamant nu este pregatit pentru pregare online.  Dar întrebarea esențială rămâne: Cum vom proceda noi și copiii noștri începând de mâine? Cum vom gestiona încă un sezon de frica și incertitudine?
Voi cum procedați?”, a adăugat actrița.

citește și...