Ioana Ginghină, despre căsniciile ei eșuate. ”Dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire”

03.02.2022, 15:45
Ioana Ginghină, despre căsniciile ei eșuate. ”Dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire”
Ioana Ginghină, despre căsniciile ei eșuate. ”Dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani,  a sctis, pe blogul său, despre cele două căsnicii pe care le-a avut și care s-au terminat cu divorț. ”Dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire”, a spus vedeta depsre unul dintre mariaje. Ioana Ginghină este mama unei fete care se numește Ruxandra, din căsnicia pe care a avut-o cu actorul Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori, Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Pe blogul său, Ioana Ginghină a vorbit despre cele două căsnicii ale sale.

”În timp ce mă pregăteam pentru spectacol, intră o colegă de teatru în cabină și îmi zice FELICITĂRI. Mă uit mirată, dar ea continuă “ mă bucur mult pentru tine. Am citit acum un interviu pe care l-ai dat și emani atâta fericire, ești atât de pozitivă și am înteles că te și măriți.”Atunci am realizat despre ce era vorba și am zâmbit, am mulțumit și iar am zâmbit fericită de descrierea pe care am auzit-o despre mine.Chiar așa sunt, fericită și pozitivă și mă bucur că se vede asta. Da, au fost rare momentele în care nu am fost fericită în toți acești ani și asta se datoarează faptului că am înteles de tânără că fericirea ți-o cam faci singur. Regula e chiar foarte simplă sau mai bine zis regulile: nu te superi pentru ce se întâmplă și nu ține de tine, adică nu poți face nimic, nu te uiți în sus, adică la ce nu ai și faci tot ce îți stă în putință să ai o viață echilibrată din toate punctele de vedere. Cam asta e in mare și deși pare simplu puțini sunt cei care reușesc să trăiască în iubire, fericire, împăcare etc.”, a spus actrița.

Ioana Ginghină, despre căsniciile ei eșuate. ”Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat”

”Atunci când am pierdut sarcina am ales să povestesc ce s-a întamplat pentru ca povestea mea să ajute, la fel și atunci când am divorțat am ales să povestesc despre asta, tot ca povestea mea să ajute. Acum că iar trăiesc o poveste frumoasă, am povestit, ceva mai puțin, e drept, tot ca să ajute… S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine. ?Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament”, a mai scris Ioana Ginghină în online.

”Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal…. Mai în glumă mai în serios, știu cum e să te măriți la toate vârstele, deci am trăit iubirea și povești de iubire și la 20 și la 30 și la 40 de ani. Există final fericit de fiecare dată. De tine depinde să alegi unde duce povestea ta”, a încheiat actrița.

citește și...