Ioana Ginghină, despre căsătorie. ”Nu vrem neapărat o nuntă mare”

02.01.2022, 15:10
Ioana Ginghină, despre căsătorie. ”Nu vrem neapărat o nuntă mare”
Ioana Ginghină, despre căsătorie. ”Nu vrem neapărat o nuntă mare”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre planurile sale de căsătorie. Vedeta, care a trecut prin două mariaje, nu spune nu unei noi căsnicii. Ioana Ginghină formează un cuplu în preezent cu Cristi Pitulice. ”Nu vrem neapărat o nuntă mare”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul unui interviu.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

Actrița a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, că nu spune nu unui nou mariaj. Vedeta este pregătită pentru un nou mariaj cu atât mai mult cu cât ei și actualului ei partener li s-a cerut să fie nașii unui cuplu în toamna acestui an.

Ioana Ginghină, despre căsătorie. ”Ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. Va trebui să ne căsătorim și noi”

„Nu e o surpriză. Este o prietenă de-a mea. (…) A fost drăguț că ne-au cerut să le fim nași, nu ne ceruseră oficial, eu vorbisem doar cu ea ca prietenă. (…) Va trebui să ne căsătorim și noi. Noi nu vrem neapărat o nuntă mare, vrem o petrecere acolo și gata!”, a dezvăluit Ioana Ginghină, notează spynews.ro.


„Nu am stabilit încă. Alaltăieri am aflat că o să fim nași. O să stabilim. Asta e o formalitate. De mult a fost ceerea în căsătorie și am zis că ”DA”, doar că nu ne-am grăbit să facem pasul oficial. (…) Nu știm exact când va avea loc nunta mirilor, probabil prin septembrie”, a completat actrița.

citește și...