Ioana Ginghină, despre a treia căsătorie. ”Mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă”

01.08.2021, 17:04
Ioana Ginghină, despre a treia căsătorie. ”Mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă”
Ioana Ginghină, despre a treia căsătorie. ”Mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu Cristi Pitulice. Cei doi se simt foarte bine împreună și au gânduri de căsătorie. despre cel de-al treilea mariaj a făcut vedeta declarații în cadrul unui interviu. ”Mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă”, a afirmat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Actrița a vorbit despre cel de-al treilea mara în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Ioana Ginghină, despre a treia căsătorie. ”Când mă voi căsători nu va ști nimeni”

”Eu am spus că în momentul când mă voi căsători nu va ști nimeni, mă voi îmbrăca în blugi și mă voi duce la starea civilă. Pentru că nu mai vreau să fac tam-tam pe viața mea, căci doar despre căsniciile astea se vorbește. Am mai făcut și altceva în viață. Când se mărită J.Lo mă mărit și eu”, a declarat Ioana Ginghină.

Întrebată dacă actualul său iubit, Cristi Pitulice, este partenerul ideal alături de care vrea să facă pasul cel mare, actrița a răspuns: ”Nu știu dacă e, pentru că nu știu dacă există bărbatul ideal. E bărbatul ideal pentru mine în momentul acesta. Noi suntem acum cu buletinele în Ilfov, deși noi stăm în Dragomirești Deal și primăria e în Dragomirești Vale. Iar când vrem și ne apucă, ne ducem și ne luăm. Dacă vrem să avem acest act, însă la vârsta asta nu mai contează”.

Ce a spus Ioana Ginghină despre fostul său soț, Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a comentat și pe seama unor zvonuri recent apărute, conform cărora fostul ei soț. actorul Alexandru Papadopol, ar vrea să reia relația cu ea.

”Nu, chiar azi m-am văzut cu domnul Papadopol, care a luat-o pe Ruxandra să stea la el, după perioada de vacanță, și chiar ne-am distrat pe această știre și mi-a spus că nici măcar nu a fost contactat, că scria că l-au sunat. Și eu am fost șocată când am citit, ne înțelegem super bine, nu cred că merită să ne stricăm înțelegerea bună pe care o avem acum cu încă o relație, că n-ar merge nici aia. Asta-i cea mai bună varianta a noastră”, a mai spus actrița.

citește și...