Ioana Ginghină, cu și fără machiaj. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

23.05.2021, 16:30
Ioana Ginghină, cu și fără machiaj. Ce reacții au avut cei care au văzut-o
Ioana Ginghină, cu și fără machiaj. Ce reacții au avut cei care au văzut-o

Actrița Ioana Ginghină a publicat două fotografii în care apare atât machiată, cât și nemachiată. Internauții au reacționat imediat.

Ioana Ginghină și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, acolo unde a dat publicității două fotografii în care apare în ipostaze diferite. Într-una dintre imagini, Ioana Ginghină apare aranjată ca la carte, în timp ce în cealaltă apare fără pic de machiaj pe față. ”Am dedicat aceasta zi frumoasa de weekend frumuseții naturale. Nu este rău sa ne punem câteodată măști, nu e rău neaparat sa jucam diferite roluri atâta timp cât știm și conștientizam adevarul. Am ales ca postarea de azi sa fie din doua poze total diferite. Una de la o ședința foto, o poza strălucitoare, cu un make-up perfect, și parul bine coafat. A doua este fără filtru fără make-up, intr-o dimineața frumoasa de weekend. Ambele poze ma reprezintă, in ambele sunt eu și îmi place sa ma joc cu aceste ipostaze in care ma simt la fel de bine”, a notat Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor.

Internauții au reacționat imediat:  ”A doua e mai… umană”, ”Frumusețea naturală este o caracteristică pe care o aprecieciaza bărbații”, ”Emani frumusețe”, ”Esti frumoasa si fără machiaj”, ”Superbă în ambele ipostaze!Frumusețea vine din interior!”, ”Frumoasă în ambele poze”, ”Ești frumoasa oricum”, ”Superba nemachiata!”, ”Mai frumoasă cu machiaj ? Toate femeile machiate sunt mai frumoase”, ”Cu sau fără machiaj esti superba”.

Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. La o emisiune de televiziune, Ioana Ginghină a povestit cum l-a cunoscut pe actualul său iubit.

”Am fost contactată de firma lui să lucrăm la acest proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne- zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi. Am zis că o să merg pe jos”, a spus actrița.

”Am degustat acel vin, a fost foarte bun și seara când am ajuns acasă i-am trimis un mesaj să-mi zică vinul că a fost foarte bun, iar el a spus să-i dau un share location că trimite pe cineva să-mi aducă o sticlă de vin. M-am trezit în 40 de minute cu un bax de vin și cu Cristi acasă. A fost foarte drăguț că mi-a lăsat vinul și după am început cu mesajele… si așa s-a înfiripat și au mers lucrurile foarte rapid”, a completat vedeta.

citește și...