Ioana Ginghină are planuri de căsătorie cu noul iubit. ”Acolo se vor duce lucrurile”

11.11.2020, 12:38
Ioana Ginghină are planuri de căsătorie cu noul iubit. ”Acolo se vor duce lucrurile”
Ioana Ginghină are planuri de căsătorie cu noul iubit. ”Acolo se vor duce lucrurile”

Actrița Ioana Ginghină este foarte fericită alături de noul ei iubit. Vedeta nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Despre actualul ei iubit a făcut dezvăluiri Ioana Ginghină la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV. Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea unei căsătorii cu actualul iubit, Cristi Pitulice, și a mărturisit că și-ar dori să îmbrace iar rochia de mireasă.

„Am vorbit despre căsătorie că probabil că acolo se vor duce lucrurile, dar nu poţi nici să te grăbeşti, e şi pandemia asta, nu poţi să faci nuntă. Avem noaptea nunţii în fiecare noapte. Vreau să merg de Sărbători şi la părinţii lui şi la părinţii mei. Ai noştri nu s-au cunoscut reciproc. M-a întrebat mama mea ce părere am de mama lui. Chiar e drăguţă”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a primit inelul: ”Dar nu e ăla care trebuie”

La emisiunea respectivă, actrița a mai mărturisit că a primit un inel de la actualul ei iubit, însă nu este inelul de logodnă.

Ioana Ginghină a explicat că este vorba despre un cadou de ziua sa.

„Am primit un inel, dar nu e ăla care trebuie. E cadou de ziua mea. Pentru mine căsătoria e importantă. Chiar dacă nu duce până într-un final, ai ceva. Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla. De asta aş mai îmbrăca rochia de mireasă. Aş mai vrea, de ce nu?”, a completat Ioana Ginghina, potrivit okmagazine.ro.

Cum a anunțat-o pe fiica sa că are un nou iubit

Pe blogul ei, actrița a povestit cum a anunțat-o pe fiiica sa că este implicată într-o nouă relație sentimentală.

Vedeta a explicat că a avut mari emoții înaintea discuției cu Ruxandra.

”Cred că acele câteva secunde au fost pentru mine, cele mai lungi secunde din viața mea. Vina mea creștea, egoismul devenea din ce în ce mai clar. Am făcut o alegere pentru mine, pentru că mă simțeam singură și îmi era dor de prietenia, tovărășia unui bărbat în viața mea. În timp ce gândeam niște cuvinte logice și care ar putea repara daunele pe care tocmai le făcusem, Ruxi a sărit de pe scaun și m-a îmbrățișat.Apoi luminată la față, cu ochii mari și curioși a început să-mi pună întrebări, multe și rapide. Cu cine mă întâlneam? O să mă căsătoresc? Unde o să mergem în luna de miere? Când facem copil? Poate să fie ea domnișoara de onoare la nuntă? Cu cine va sta când mergem în luna de miere?, a spus Ioana Ginghina.

citește și...