Ioana Ginghină a făcut bilanțul la sfârșit de an 2021. ”Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei pandemii”

30.12.2021, 15:49
Ioana Ginghină a făcut bilanțul la sfârșit de an 2021. ”Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei pandemii”
Ioana Ginghină a făcut bilanțul la sfârșit de an 2021. ”Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei pandemii”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani, a făcut bilanțul la sfârșit de an 2021. ”Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei pandemii”, a spus ea, printre altele De asemenea, Ioana Ginghină a  vorbit și despre planurile pe care le are pentru anul care urmează să înceapă.

La sfârșit de 2021, Ioana Ginghină a făcut bilanțul, explicând cum a fost acest an pentru ea: ”La începutul acestui an eram cumva foarte optimistă. Speram ca o dată cu apariția vaccinului viata noastră să revină la normal. Să putem ieși, să putem călători, dar cel mai important, să putem avea o viață normală, cu mers la școală, fără distanțare, cu spectacole, concerte și evenimente. Însă iată că suntem la final de 2021 și situația este neschimbată. Anul care se încheie a fost cumva mai greu decât 2020 tocmai că speranța unui viitor ca în trecut piere”.

”Dacă în 2020 exista acea răbdare de început în care speri ca în maxim câteva luni lucrurile să revină la normal, după aproape doi ani, s-a cam dus tot, și răbdarea și speranța. Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei pandemii. Iată că s-au împlinit anul acesta doi ani de când nu am mai organizat evenimente de Crăciun cum organizam în 2019. Școala de actorie nu mai merge nici ea la capacitate maximă, deși consider că este singura școala care ne mai poate salva copiii de la această lipsă acută de socializare. Dar întotdeauna, la final de an speranțele cresc la maxim. Un nou început parcă mă face să prind din nou aripi”, a mai scris vedeta pe blogul său.

Ioana Ginghină a făcut bilanțul la sfârșit de an 2021. Ce planuri are pentru 2022

Pe blog, actrița a dezvăluit și ce planuri are pentru anul care stă să înceapă.

”Să ajung la Londra. Da, obișnuiam ca în fiecare an să ajung la Londra. Este orașul meu de suflet și uite cum pandemia nu mi-a mai permis să-l vizitez. Îmi doresc să călătoresc fără restricții și fără mască, îmi doresc să respir, să râd, să îmbrățisez oameni, să merg la concerte și festivaluri, să mă bucur de tot și toate din plin. Să ne înțelegem sunt un om super optimist. Ador să râd și să mă bucur de nimicuri, știu cum să fac ca fiecare moment să fie unic, însă vine și acel moment când îți vrei viața înapoi. Simt că 2022 va fi un nou început pentru multe lucruri, chiar cred asta, așa că acum la final de an, mă apuc să-mi fac lista de rezoluții și știu că anul care vine le voi realiza pe toate!”, a mai scris Ioana Ginghină în mediul online.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

 

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând. ”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista Viva.

citește și...