Ioana Ginghină a avut COVID-19. ”Nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul această pandemie”

02.03.2021, 10:09
Ioana Ginghină a avut COVID-19. ”Nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul această pandemie”
Ioana Ginghină a avut COVID-19. ”Nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul această pandemie”

Actrița Ioana Ginghină a fost infectată cu noul coronavirus în toamna anului trecut.

Actrița Ioana Ginghină a mărturisit, într-un interviu pentru revista Viva, că a avut COVID-19 în luna octombrie a anului trecut. Vedeta a avut o formă ușoară a bolii. ”Da, în octombrie. A fost o formă ușoară, mulțumesc lui Dumnezeu și a trecut repede”, a spus ea. Ioana Ginghină a mai explicat că s-a programat pentru vaccinare. ”Port mască, am redus ieșirile, respect toate regulile, m-am programat și la vaccin, dar nu am lăsat să ne afecteze mai mult decât e cazul, această pandemie”, a mai declarat actrița.

Artista a mărturisit că acum se află într-una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa: ”Sunt într-o perioadă extrem de frumoasă a vieții mele. Pare incredibil, însă experiențele de viață trăite în ultimul timp m-au făcut să realizez cât de important este să te bucuri de viață și atât… Pentru că toate se întâmpla pentru un motiv și acel motiv îți servește. Este una dintre afirmațiile pe care mi le repet zilnic”.

804.090 de cazuri de coronavirus în România

2.096 cazuri noi de coronavirus au fost raportate luni pe teritoriul țării noastre. În total, de la debutul pandemiei în România au fost înregistrate 804.090 de cazuri. În ultima zi au fost înregistrate 53 decese. Până astăzi, 20.403 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. 741.471 de pacienți au fost declarați vindecați. n unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.334. Dintre acestea, 1.022 de persoane sunt internate la terapie intensivă.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.029.263 de teste RT-PCR și 305.637 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 40.955 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 12.014 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 48.932 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 130 de persoane.

citește și...