Ioana Filimon a avut parte de momente teribile din cauza unui bărbat. A fost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale

02.10.2020, 10:36
Ioana Filimon a avut parte de momente teribile din cauza unui bărbat. A fost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale
Ioana Filimon a avut parte de momente teribile din cauza unui bărbat. Afost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Ioana Filimon a trăit clipe de coșmar din cauza unui gfost partener. Aceasta a mărturisit că a fost agresată și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ioana Filimon a trecut prin momente extrem de dificile din cauza unui fost partener de viață. Vedeta a dezvăluit că a fost victima agresiunii și a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui bărbat.

„Nu am greșit cu nimic în fața lui încât să spui că poate am o justificare și de asta am meritat să trec prin așa ceva. Cu toate astea, nu există motiv întemeiat să dai într-o femeie. (…) A avut el așa un moment de slăbiciune și nu a mai știut să se controleze”, a dezvăluit Ioana Filimon la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Vedeta a explicat că a luat măsuri împotriva bărbatului respectiv, însă ulterior a decis să se oprească, afirmând că lumea ar fi considerat-o vinovată tot pe ea.

„Am luat măsuri, dar am oprit tot ce am început, pentru că lumea m-ar fi scos tot pe mine vinovată. (…) Am rupt orice legătură cu el și consider că asta a fost mai mult decât suficient. Am curajul să recunosc, însă foarte puține persoane știu toate detaliile. Am avut și vânătăi și am avut nevoie și de îngrijiri medicale, din păcate”, a completat Ioana Filimon.

Ioana Filimon a fost Miss România 2016 și a participat la show-ul ”Ferma”

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la competiții de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

citește și...