FOTO EXCLUSIV / Ce face Inna atunci când crede că nu o vede nimeni. Cum a fost surprinsă solista pe străzile din Capitală

18.07.2020, 09:26

Inna, pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu, este astăzi una dintre cele mai apreciate soliste de la noi din țară, dar și de peste hotare.

Stă mai mult prin țări îndepărtate, însă de câteva luni bune, celebra artistă se află pe meleaguri românești, ea fiind nevoită să își anuleze mai multe concerte din străinătate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Inna a rămas în România

Recent, Inna a fost unul dintre artiștii care au cântat la cel mai mare concert drive-in din țară. Din cauza pandemiei de coronavirus, participanții au urmărit concertul din propria mașină. Ca deobicei, Inna a fost o apariție spectaculoasă și a reușit să își impresioneze fanii cu piesele sale.

Când nu este pe scenă, interpreta preferă să se ‘camufleze’ pentru a trece neobservată pe stradă! Până să ajungă ceea ce este astăzi, Inna era doar o tânără care locuia într-un apartament din Neptun.

În prezent, artista are succes nebun pe plan internațional, se comportă ca o divă și își permite orice moft. De altfel, solista este singura cântăreață din România care are o avere de 20 de milioane de dolari. În plus, aceasta câștigă peste 1 milion de euro pe an din Youtube.

Are șofer personal

Zilele trecute, Inna a fost fotografiată de paparazzii Tacataca în timp ce cobora din bolidul său de lux pe calea Victoriei din Capitală. Îmbrăcată din cap până în picioare în negru și cu o șapcă trasă pe ochi, aceasta cu greu putea fi recunoscută de trecători.

Ca orice solistă cu ștaif, aceasta are și un șofer personal care o duce oriunde are treabă. Mai mult de atât, bărbatul așteaptă cu strictețe indicațiile acesteia, semn că nu prea vrea să o supere pe ‘șefa’.

Inna are permis, însă cu toate acestea, a fost surprinsă de puține ori conducând, ea preferând mai degrabă să stea pe bancheta din spate a mașinii, că deh, așa sunt divele.

citește și...