Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, internate în spital după ce au fost infectate cu COVID-19! Mama creatoarei de modă a murit fulgerător

27.08.2020, 12:39
Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, internate în spital după ce au fost infectate cu COVID-19! Mama creatoarei de modă a murit fulgerător
Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, internate în spital după ce au fost infectate cu COVID-19! Mama creatoarei de modă a murit fulgerător

Dramă de nedescris în familia creatoarei de modă Ingrid Vlasov! Vedeta, fiica ei, Noelle, și soțul său, au fost confirmați pozitiv cu coronavirus și internați în spital. În urmă cu trei zile, mama vedetei a pierdut lupta cu viața din cauza COVID-19.

Viviana Vlasov avea 72 de ani și nu suferea de afecțiuni grave. În plus, tatăl lui Ingrid Vlasov a ajuns și el pe mâinile medicilor și este internat la spitalul din Iași, scrie ziaruldeiasi.ro.

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, sunt internate

Ingrid Vlasov, alături de soțul său, Mihai, și fata ei, Noelle, în vârstă de doar 16 ani, sunt internați la un spital din București.

Pe pagina personală de Instagram, fiica lui Ingrid Vlasov a postat un mesaj dureros și a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus.

‘Nu, eu nu iau virusul’ nu iei, până când iei. Și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. Nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că oricum voi nu luați’. Ieșiți. Duceți-vă unde vreți. De la cafenea până la mare, dar purtați mască. Mai bine la mare cu mască decât la spital. Protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil sa luați și in ce fel vă va afecta. Și mai important, nu știți cui puteți să dați, si cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, si ce alte afecțiuni are. Dacă ieșiți din casă fără mască, in momentul acela riscați.

Vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. De ce? Pentru ce? Următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită. În cazul în care: vă doare capul, tușiți, etc (la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav in acel moment, vă duceți si vă testați pentru Covid19. Pentru voi înșivă, si toți ceilalți. Eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. aveți grijă’, a fost mesajul adolescentei.

Mama lui Ingrid Vlasov a decedat fulgerător

Mama lui Ingrid Vlasov a murit pe 22 august, după ce starea ei de sănătate s-a agravat neașteptat de repede.

‘La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta’, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

citește și...