Soţia lui Gheorghe a recunoscut că era bătută constant de bărbat! Cum o chinuia criminalul din Caracal

07.08.2019, 18:43
Soţia lui Gheorghe a recunoscut că era bătută constant de bărbat! Cum o chinuia criminalul din Caracal
Gheorghe Dincă era foarte violent cu soția

Ancheta de la Caracal devine din ce în ce mai complexă, pe măsură ce zilele trec. Noi dezvăluiri se strâng la dosar, iar personalitatea agresivă a lui Gheorghe Dincă prinde tot mai mult contur. Teroarea prin care a trecut ani de zile a făcut-o să cedeze pe femeia care i-a fost cel mai mult timp alături.

Potrivit Libertatea, care citează surse judiciare, soția lui Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor că acesta o bătea cu regularitate. De altfel, pe tot parcursul audierilor și perchezițiilor de la domiciliul său, individul a dat dovadă de misoginism față de femeile din echipa de investigatori. În plus, modul în care a vorbit despre violarea și uciderea victimelor „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”.

Soţia lui Gheorghe a recunoscut că era bătută constant de bărbat! „E un obsedat sexual!”

Tot astăzi, stick-urile de memorie găsite la locuința suspectului din Caracal au fost percheziționate informatic și s-au descoperit numeroase filme pornografice. Anchetatorii au găsit şi un laptop de pe care au colectat date preţioase, care i-ar putea ajuta în soluţionarea cazului care a zguduit România în 2019. În plus, oamenii legii au descoperit şi telefonul de pe care criminalul ar fi sunat rudele Luizei Melencu!

Concluziile preliminare după strângerea acestor dovezi sunt cât se poate de clare: „E un obsedat sexual!”, a spus despre Dincă unul dintre investigatori. Cercetările în dosarul de la Caracal continuă, iar poliţiştii fac eforturi să afle adevărul despre cele două crime, dar şi despre posibilitatea existenţei unor alte victime.

Între timp au apărut informaţii privind suma de despăgubire pe care părinţii Luizei Melencu o solicită drept daune. Rămâne de văzut ce va decide instanţa în acest sens.

Foto: Inquam Photos

citește și...