Ce despăgubiri cere familia Luizei Melencu! Suma e impresionantă

07.08.2019, 16:35
Ce despăgubiri cere familia Luizei Melencu! Suma e impresionantă
Familia Melencu a cerut despăgubiri

Avocatul familiei Luizei Melencu, adolescenta dispărută în aprilie în județul Olt, a depus astăzi o cerere prin care a cerut despăgubiri în dosarul crimelor de la Caracal.

Potrivit observator.tv, Familia Melencu solicită daune de 300.000 de euro. Ieri, anchetatorii au descoperit oseminte la marginea unei păduri din Caracal, iar suspectul a spus că ar fi ale Luizei. Rămășițele găsite au fost transportate în Capitală, iar o expertiză a INML va arăta dacă aparțin fetei din Dioști.

„Cred că aici poate să fie un cimitir”

Tonel Pop, avocatul familiei, consideră că Dincă a început să incinereze cadavrele abia atunci când nu a mai avut loc să le ascundă în curte: „Există tuneluri, există tot felul de foraje, puţuri înfundate, grote şi peste aceste lucruri tot felul de betoane fără rost adică nu pentru a face ceva sau a face vreo fundaţie. Cred că aici poate să fie un cimitir al istoriei sale îndelungate în domeniul crimelor şi probabil că nu a mai avut loc aici a început să le mai ardă şi să le mai arunce prin păduri (…) Sunt multe tuburi de beton, acelea sunt adevărate buncăre”.

 

 

 

citește și...