Influencerițe îmbrăcate în bikini provoacă indignare după ce s-au dezbrăcat în fața Turnului Eiffel

08.11.2022, 17:44

Influencerii de pe Instagram Gabriela Versiani, 24 de ani, și Gabily, 27 de ani, au șocat turiștii dezbrăcându-se în bikini și pozând în fața Turnului Eiffel, înainte ca poliția să le spună să se oprească. “Nu înțeleg de ce nu se duc în Caraibe sau la piscină, dacă vreți să vă promovați brandul. Acum la Paris și mai rău la Turn. Conținutul vostru este total inutil”.

Doi influenceri îmbrăcați în bikini au provocat scandal după ce s-au dezbrăcat în fața Turnului Eiffel.

Cele doua brazilience au fost filmate în timp ce pozau în fața emblematicului punct de reper înainte de a fi abordați de poliție și li s-a spus să se acopere.

Influencerii îmbrăcați în bikini provoacă indignare după ce s-au dezbrăcat în fața Turnului Eiffel

Influencerii de pe Instagram Gabriela Versiani, 24 de ani, și Gabily, 27 de ani, au venit cu această cascadorie pentru a-și promova afacerea cu bikini pe 31 octombrie, dar au fost rapid văzuți de polițiști care le-au spus să se oprească.

Acțiunea modelelor a fost întâmpinată cu o reacție virulentă pe internet atunci când au postat filmarea și imaginile pe paginile lor de Instagram.

“Conținutul vostru este total inutil”

 

În clip, fetele sunt văzute scoțându-și paltoanele lungi și negre pentru a dezvălui bikini roșii, în timp ce o a treia fată, care poartă un sacou care abia îi acoperă fundul, pare să le facă fotografii.

Isprăvile lor sunt observate de mulțimea uluită de turiști, precum și de familii și, destul de curând, de un grup de polițiști.

O polițistă face un pas în față și pare să le spună femeilor să se acopere.

Una dintre ele a spus: “Nu înțeleg de ce nu se duc în Caraibe sau la piscină, dacă vreți să vă promovați brandul. Acum la Paris și mai rău la Turn. Conținutul vostru este total inutil”.

Altul a comentat: “Uneori, bunul simț trebuie să fie înaintea marketingului”.

Cu toate acestea, unii și-au arătat susținerea pentru cascadoria fetelor.

Unul a adăugat: “Nu cred că eu [sic] mă plimb prin Paris în bikini, dacă aș avea acest bikini, acest corp și acest bilet aș face-o și eu lol PERFECT.”

Confruntarea a ieșit la iveală într-o înregistrare video postată pe Instagram de Luane Dias, în vârstă de 28 de ani, o personalitate a televiziunii braziliene care se întâmpla să filmeze în același timp.

Luane surprinde momentul exact în care cei doi influenceri reușesc să facă câteva poze înainte de a face încercări de a se acoperi.

Ea adaugă apoi: “Mă bucur că nu sunt cu ei”.

 

 

citește și...