Îndemnul Oanei Lis în Săptămâna Patimilor. ”Să sunăm și să cerem iertare”

13.04.2020, 14:35
Îndemnul Oanei Lis în Săptămâna Patimilor. ”Să sunăm și să cerem iertare”
Îndemnul Oanei Lis în Săptămâna Patimilor. ”Să sunăm și să cerem iertare”

În apropierea sărbătorilor pascale, Oana Lis le-a transmis un mesaj prietenilor săi din mediul online. Aceasta i-a îndemnat ca în Săptămâna Patimilor să fie mai buni și să îi caute pe cei cărora consideră că le-au greșit.

Mesajul transmis de Oana Lis este unul extrem de puternic. partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, este de părere că această perioadă de dinainte de Paște este una în care toată lumea ar trebui să dea dovadă de bunătate și să se apropie de cei din jur, fie și numai cu un simplu telefon.

”Azi, noi, ortodocșii… începem Săptămâna Mare (Săptămâna Patimilor) și e și pandemie! Știu, nu putem merge la biserică… dar știi…ce putem face noi…!?… Să ne gândim bine, să reflectăm… și să ne uităm în suflețelul nostru… și să ne gândim la cineva căruia i-am greșit în viața asta… cu voia sau fără de voia noastră!… și să-l (să o) sunăm și să-i cerem iertare!

Știu, iertarea adevărată, reală,din adâncuri… nu vine așa ușor… dar ar fi un prim pas acesta… Practicarea recunoștinței, iertării e o treabă de zi cu zi!… Pe lângă postul pe care mulți îl țin…propun să ne curătăm și interior…și exterior!…și vă zic sigur că așa ne vom ridica vibrația și energia personală… Atunci când nu poți merge în exterior…ești invitat să mergi în interior!…❤️”, a spus Oana Lis.

citește și...