Incredibil cum arăta Thalia în adolescență! N-o recunoști dintr-o mie!

03.02.2020, 12:07
Incredibil cum arăta Thalia în adolescență! N-o recunoști dintr-o mie!
Incredibil cum arăta Thalia în adolescență! N-o recunoști dintr-o mie!

O fotografie de arhivă o arată pe celebra artistă Thalia așa cum arăta ea în adolescență. Diferența între cum arată în prezent și cum arăta în urmă cu ani este mai mult decțt evidentă, vedeta fiind aproape de nerecunoscut.

 

Pe rețelele de socializare circulă o fotografie cu Thalia pe vermea când era doar o adolescentă. În imaginea respectivă, vedeta telenovelelor apare îmbrăcată într-un costum de culoare albastră, din două piese. 

 

Adolescenta Thalia este de nerecunoscut față de cum arată în prezent, relatează mui.today.

 

Thalia, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai cunoscute actrițe și cântărețe din Mexic. În anul 2000, Tommy Mottola, în vârstă de 70 de ani s-a căsătorit cu Thalia. Cuplul are doi copii: Sabrina Sakae, care a venit pe lume în 2007, și Matthew Alejandro, care s-a născut în anul 2011. Tommy Mottola a fost căsătorit de trei ori. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra cântăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

 

citește și...