FOTO | Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani și cu ce se ocupă

04.12.2019, 16:48
FOTO | Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani și cu ce se ocupă
FOTO | Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani și cu ce se ocupă

Natalia Oreiro a ajuns la 42 de ani și fanii săi sunt încântați de felul în care arată. Artista a revenit, în ultimii ani, la actorie, dar a concertat și în mai multe orașe din întreaga lume. 

Anul trecut, Natalia a jucat în comedia „Re Loca”, iar în 2016 a apărut în pelicula „Gilda, no me arrepiento de este amor”, unde a interpretat rolul Gildei, o artistă de cumbia al cărei destin s-a sfârșit tragic la doar 34 de ani. 

Cum arată Natalia Oreiro la 42 de ani și cu ce se ocupă

Protagonista celebrei telenovele „Înger Sălbatic” este căsătorită din 2001 cu muzicianul Ricardo Mollo și cei doi au un băiat în vârstă de șase ani pe nume Merlin. Nati locuiește într-o casă înconjurată de vegetație, cu o grădină organică, unde muzica se aude aproape continuu. 

„Iubesc să revin la comedie și m-am distrat să joc un asemenea rol, al unei femei care decide să ia atitudine”, a spus Oreiro despre pelicula „Re Loca”. 

Pe lângă actorie, Natalia a susținut mai multe concerte în diferite orașe din întreaga lume, iar anul acesta a cântat în Armenia și a avut un amplu turneu în Rusia. 

citește și...