Incredibil: ce a putut să facă Doina Maximilian cu toate hainele Stelei Popescu după moartea actriței

19.05.2021, 16:15
Incredibil: ce a putut să facă Doina Maximilian cu toate hainele Stelei Popescu după moartea actriței

După moartea Stelei Popescu, fiica adoptivă a acesteia a rămas cu o avere impresionantă. Doina Maximilian a moștenit case și terenuri în valoare de un milion de euro, dar și hainele scumpe ale regretatei actrițe. 

În ultimii ani de viață, Stela Popescu a fost îngrijită de fiica adoptivă, Doina Maximilian, căreia a decis să-i lase toată colecția impresionantă de haine și accesorii. În schimb, femeia a preferată să dea toate lucrurile la Teatrul de revistă.

Doina Maximilian a dat toate hainele Stelei Popescu

”Au fost aduse hainele Stelei de acasă, în saci. Ne-am ales eșarfe, ca amintire”, au declarat fostele colege ale Stelei Popescu pentru Playtech. 

De asemenea, Doina Maximilian s-a mutat în vila din Capitală, în care artista a locuit singură.

”Știu că, la un moment dat, am primit niște saci cu lucruri ale Stelei Popescu, pentru a ne alege măcar o eșarfă, de purtat sau doar amintire! Erau lucrurile ei, de acasă. Iar o parte dintre hainele ei de scenă, de la teatru, au fost casate.

Cabina Stelei a fost aranjată de Adriana Trandafir, cu multe poze, a chemat un meșter, ca să o aranjeze, în amintirea ei. De altfel, fiecare avem în dreptul oglinzii măsuței de machiaj, deasupra, o fotografie proprie”, au mai declarat surse de la Teatrul de revistă.

Doina Maximilian, acuzată că nu merge la mormântul Stelei Popescu

Dan Puican, primul soț al actriței Stela Popescu, s-a ocupat de parastasul de patru ani al celebrei artiste. El a mărturisit că Doina Maximilian nu a mai trecut de ceva timp pe la mormântul actriței.

”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, a declarat o sursă pentru click.ro.

citește și...