Incidentul neplăcut prin care a trecut Bianca Brad. ”Am văzut moartea cu ochii”

07.09.2021, 16:20
Incidentul neplăcut prin care a trecut Bianca Brad. ”Am văzut moartea cu ochii”
Incidentul neplăcut prin care a trecut Bianca Brad. ”Am văzut moartea cu ochii”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, în urmă cu câteva zile. Vedeta a povestit pe pagina ei de Facebook cum era să moară după ce și-a administrat un produs gemoterapic. ”Efectiv mi-am văzut moartea cu ochii”, a mărturisit vedeta în mediul online.

Bianca Brad a povestit, în mediul online, pri ce experiență neplăcută a trecut. Acesta și-a administrat un produs gemoterapic, însă a greșit numărul picăturilor, acestea ajungând direct în gât și împiedicând-o să-și regleze respirația.Actrița a reușit să-și regleze respirația, dar a rămas cu gâtul iritat de la atâta tuse.

”Azi noapte era să mor! …efectiv mi-am văzut moartea cu ochii…o moarte stupidă cauzată (aparent ?) de neatenția/prostia mea…? Cum? …păi…pe la miezul nopții mi-a venit(!!!) să iau câteva picături dintr-un produs gemoterapic – lucru pe care, de-a lungul anilor, l-am facut de nenumărate ori, fără absolut nicio problemă… este adevărat că nu la miezul nopții !!! Acum a fost….noaptea minții ? Indicațiile de pe ambalaj zic să se pună un anumit număr de picături, într-o cantitate foarte mică de apă. La început, când le-am descoperit, luam exact așa, apoi, am renunțat la apă, picurându-le direct pe limbă, fără să mai bag în seamă gustul de alcool aflat în cantitate infimă, din produsele respective. Numai că, de data asta, eram adormită, culcată (!!!) și, fiind întuneric, nu am direcționat picăturile ca de obicei – pe limbă, câteva ajungând direct în gât!”, a povestit vedeta în mediul online.

Incidentul neplăcut prin care a trecut Bianca Brad.  ”Mă gândeam și la ce mod absurd de a muri”

”Moment în care…STOP CADRU!!! – traheea s-a “închis” instantaneu și nu mai intra niciun strop de aer! NICIUNUL!!! M-am ridicat, ca arsă, încercând cu disperare să respir! Nicio șansă! Nimic! Nada!  În schimb, s-a declanșat instantaneu instinctul de supraviețuire, m-am concentrat pe bătăile inimii, care o luaseră razna, și pe urmărirea firicelului de aer care după câteva secunde bune, dar care mi s-au parut interminabile, a reușit să se strecoare în plămâni, înceeeeet de tot și întrerupt… “Rotițele” au început să mi se învârtă rapid, căutând o soluție, fără să îi trezesc pe ai mei… Știam că în astfel de situații trebuie acționat urgent astfel încât zona inflamată din gât să se contracteze, pentru a lăsa oxigenul să treacă și să ajungă în plămâni…

M-am dus (a se citi – am zburat?) și mi-am băgat nasul în congelator (diferența de temperatura/aerul rece ajută in astfel de situații), am pus pe limbă puțină înghețată – pe care am râcâit-o cu vârfurile degetelor dintr-o cutie cu înghețată; apoi am luat din frigider o sticlă cu apă rece, pe care mi-am pus-o pe gât, în zona în care simțeam blocajul și mă concentram pe partea bună din ce era rău?…adică pe firicelul de aer care intra cu greeeeu, printre rafalele de tuse, și nu pe lipsa oxigenului și pe panica pe care o simțeam cum stă la pândă să mă cuprindă…iar în tot acest timp, mă gândeam și la ce mod absurd de a muri și cum ar fi să mă găsească ai mei, a doua zi dimineață, căzută, cu gura căscată lângă congelatorul larg deschis, și cu sticla de apă și cutia de înghețată lângă mine!!???”, a mai explicat Bianca Brad despre incidentul prin care a trecut.

”Cu chiu cu vai, am reușit să-mi reglez respirația, dar de la atâta tuse, am rămas cu gâtul iritat – o senzație neplăcută care sper să îmi treacă repede…spre deosebire de amintirea acestei experiente șocante pe care nu cred că o voi putea uita… Am ales să scriu aici despre aceasta experiență terifiantă, ca o eventuală sursă de inspirație…lecție… Nu este vina produselor gemoterapice pe care la voi iubi și folosi în continuare cu încredere, ci doar a mea…?‍♀️ Gâtul îmi este iritat, tușesc, nu prea pot vorbi și mă simt epuizată, dar…sunt bine, recunoscătoare, bucuroasă și da…azi am apreciat și mai mult viața…”, a încheiat aceasta.

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...