Începe noul sezon al show-ului ”Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc la emisiunea de la Pro TV

05.02.2021, 13:32
Începe noul sezon al show-ului ”Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc la emisiunea de la Pro TV
Începe noul sezon al show-ului ”Românii au talent”. Ce schimbări au avut loc la emisiunea de la Pro TV

Începe noul sezon al amisiunii ”Românii au talent”, la Pro TV. Show-ul a suferit modificări.

Astăzi, de la ora 20:30, are loc premiera celui de-al 11-lea sezon al emisiunii ”Românii au talent”, de la Pro TV. Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții deciși să impresioneze. ”Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării într-o lume mai bună”, a spus Andi Moisescu, unul dintre jurați, citat de protv.ro.

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului, Alexandra Dinu, care se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: ”Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Ce modificări au avut loc la emisiunea ”Românii au talent”

În premieră, vor fi două ediții pe săptămână ale emisiunii ”Românii au talent”, vinerea și lunea de la ora 20:30. Potrivit click.ro, la emisiune au avut loc numeroase schimbări impuse de regulile de protecție împotriva coronavirusului.

Concurenții nu vor mai fi susținuți în culise de rude și prieteni, nu va mai fi public în sală și nici nu vor mai exista îmbrățișări. „În spatele celor patru jurați este un ecran mare pe care se văd oameni obișnuiți care urmăresc spectacolul online, de acasă. Nu mai vezi publicul, dar îl simți”, au dezvăluit surse din PRO TV.

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au fiecare propriul buton de golden buzz. Prezentatorii au și ei un astfel de buton separat. Jurații nu mai urcă pe scenă să-i îmbrățișeze pe câștigători. Însoțitorii concurenților, care până acum stăteau alături de prezentatori, în culise, nu au mai avut acces în acel spațiu, ci au rămas într-un studio separat, unde erau doar filmați.

 

citește și...