Încă patru concurenți la show-ul ”Ferma”. Cine sunt aceștia

12.08.2020, 14:36
Încă patru concurenți la show-ul ”Ferma”. Cine sunt aceștia
Încă patru concurenți la show-ul ”Ferma”. Cine sunt aceștia

Încă patru vedete vor face parte din noul sezon al emisiunii ”Derma”, de la Pro TV. Lista concurenților din echipa orășenilor este completă.

Noii concurenți care vor participa la emisiunea ”Ferma”, prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan la Pro TV, sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany.

Cei patru concurenți formează, alături de Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu, echipa orășenilor.

Ce au declarat noii concurenți de la emisiunea ”Ferma”

Noi concurenți de la ”Ferma” au făcut câteva declarații despre provocarea pe care urmează să o trăiască.

George Piștereanu vrea să-și folosească toate atuurile pentru a câștiga competiția.

”Cel mai mult m-a motivat psihologia din spatele Fermei. De pe canapea pare simplu și interesant. Dar acolo, în interior, lucrurile devin dificile: cred că Ferma este întoarcerea la umanitate, deoarece se va vedea, exact, cine ești cu adevărat”, a spus acesta, potrivit protv.ro.

La rândul său, Bogdan Stoica a afirmat:


”Îmi plac provocările, îmi place adrenalina și o văd ca o pe bună modalitate de a-mi testa limitele. E prima dată când voi sta o perioadă lungă fără familie, fără gadget-uri, fără motocicletă”.

Sportiva Elena Chiriac este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar experiența Ferma nu va face excepție.


”Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, a spus aceasta.

Artista Giulia Nahmany vrea să-și depășească limitele la show-ul ”Ferma”.

”Vreau să-mi depășesc limitările, să știu că pot să fac față în orice situație, indiferent cât de neprielnice sunt condițiile. Cred foarte mult că puterea vine din interiorul meu, de aceea vreau să-mi dovedesc mie că am acea forță lăuntrică”, a precizat vedeta.

citește și...