„În relația asta nu vor fi doi bărbați”. Laura Cosoi a fost avertizată de soțul ei

10.06.2022, 18:15
„În relația asta nu vor fi doi bărbați”. Laura Cosoi a fost avertizată de soțul ei
Când va naște Laura Cosoi. ”Va fi, sper, să mă ajute Dumnezeu, tot o naștere naturală”

Laura Cosoi a făcut mărturisiri emoționante despre relația cu soțul sau. Blondina a dezvăluit că la începutul relației avea o energie masculină care i-a provocat nenumărate conflicte în relație. ”Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați”. Ce avertisment a lansat Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de circa 10 ani și au reușit să acumuleze de-a lungul timpului o mulțime de amintiri frumoase.

Invitată în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”, al lui Mihai Morar, Laura Cosoi a povestit despre primul lor an de relație. Actrița a mărturisit că se află în energia masculină din cauza fostelor sale relații, atunci când trebuia să ia numai ea decizii și inițiative.

”Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați”

Din cauza atitudinii sale, existau și foarte multe neînțelegeri între ei. Acest lucru a persistat până când Cosmin Curticăpan i-a spus Laurei Cosoiu că în relația lor nu este loc de doi bărbați.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

”Ești iubirea mea toată!”

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au trecut peste toate și și-au întemeiat o familie frumoasă. Cu ocazia aniversării lor de 10 ani împreună, ea a transmis: „Au trecut 10 ani, cei mai frumoși, fericiți și plini de însemnătate ani din viața mea. Îți mulțumesc, Cosmin, pentru dragostea nemărginită. Ești iubirea mea toată!”, a scris Laura Cosoi pe contul de socializare.

citește și...