În ce relații sunt acum Ioana și Ilie Năstase. ‘Ne vedem pentru diverse treburi casnice’

26.02.2021, 09:45
În ce relații sunt acum Ioana și Ilie Năstase. 'Ne vedem pentru diverse treburi casnice'
În ce relații sunt acum Ioana și Ilie Năstase. 'Ne vedem pentru diverse treburi casnice'

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, s-au certat crunt în urmă cu mai bine de o lună, după ce fostul tenismen i-a tras câteva palme brunetei. 

De atunci, mariajul lor stă pe un butoi de pulbere. Deși Ilie Năstase mărturisea că a încercat să îi ofere cadouri scumpe partenerei lui pentru a-l ierta, se pare că femeia nu se lasă înduplecată prea ușor.

În prezent, cei doi nu au reluat legătura amoroasă, dar continuă să vorbească și să se întâlnească ca doi amici buni.

‘Acum pot să spun că am mai mult timp pentru familia mea. Stau cu nepotica mea pe care o ador, mă ocup să renovez casa de la Hârşova a mamei mele, iar de curând, m-am întors de la mormântul tatălui meu de la Piatra Neamţ. Relaţia cu Ilie e la fel. El stă la Stejarii, eu în apartamentul meu. Ne vedem pentru diverse treburi casnice, mai bem cafeaua împreună. De Dragobete nu facem nimic. Cel puţin, aşa ştiu eu”, a declarat Ioana Năstase pentru Click!

Ioana Năstase a sunat la 112

Tot incidentul s-a produs pe 8 ianuarie, în vila de lux a soțului, localizată în nordul Capitalei. Speriată, Ioana a sunat la 112, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la casa cuplului.

‘E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe.

Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare’, spunea ea pentru Prosport.

Ilie Năstase neagă că a bătut-o pe Ioana

Și fostul sportiv a decis să își spună părerea despre scandalul cu soția lui, dar a negat că a fost violent cu aceasta. În plus, el a declarat că incidentul ar fi fost inventat de presă.

‘N-a fost nici o problemă. Voi aţi făcut, ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni. Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea’, a spus Ilie Năstase pentru Telekomsport.ro. 
citește și...