În ce relații este Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare”

09.02.2021, 17:14
În ce relații este Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare”
În ce relații este Ioana Ginghină cu fostul ei soț, Alexandru Papadopol. ”Să nu-l mai menționăm ca atare”

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit în ce relații este acum cu fostul său soț, actorul Alexandru Papadopol.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu pentru click.ro, în ce relații este în prezent cu fostul ei partener de viață, Alexandru Papadopol.

”Din fericire, eu nu am probleme cu partenerul de viață. Alexandru nu mai e partenerul meu de viață de doi ani de zile și chiar aș vrea să nu-l mai menționăm ca atare, din respect pentru omul special, care se află alături de mine de mai bine de un an de zile. Alexandru e tatăl copilului meu, avem o relație foarte frumoasă, facem o echipă foarte bună ca și părinți”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină: ”Vreau să iubesc și să fiu iubită”

Ioana Ginghină a vorbit și despre viața sa sentimentală din prezent, alături de Cristi Pitulice. Vedeta a afirmat că nu se gândește la o nouă nuntă.

”Suntem în luna iubirii și nu ar trebui să trecem fără a sărbători acest lucru. Ioana Ginghină abia acum iubește, pentru că abia acum a învățat cum să iubească. Sunt atât de norocoasă că am avut șansa de a descoperi cât de complexă este viață și cum trebuie apreciată fiecare părticică din ea. Logodna, nunta nu sunt pe lista mea de priorități. Vreau să iubesc și să fiu iubită, nu vreau să organizez logodne sau nunți, vreau să călătoresc și să mă bucur de tot ceea ce mă înconjoară. La 20 de ani vrei casă, carieră, familie, mașină. La 43 de ani vrei să te bucuri de ele”, a spus actrița.

Ioana Ginghină a făcut declarații și despre fiica sa: ”Ruxandra e foarte talentată, moștenește talentul nostru. Să nu uităm că și tatăl ei este un actor foarte talentat. Însă nu își dorește să devină actrița. Este foarte pasionată de desen, de manga și asta își dorește să facă și în viitor”.

citește și...