În ce relații au rămas Elena Băsescu și Syda după divorț. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții: ‘Ne înțelegem de minune’

01.05.2021, 18:13
În ce relații au rămas Elena Băsescu și Syda după divorț. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții: 'Ne înțelegem de minune'
În ce relații au rămas Elena Băsescu și Syda după divorț. Bărbatul are numai cuvinte de laudă la adresa fostei soții: 'Ne înțelegem de minune'

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, au divorțat în urmă cu cinci ani, însă relația dintre ei continuă să fie una la fel de armonioasă. Într-un interviu pentru Playtech, Syda a avut numai cuvinte de laudă la adresa fiicei fostului președinte al României. 

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au căsătorit în anul 2012, iar după patru ani de căsnicie, cei doi au decis să-și spună adio, chiar dacă au împreună doi copii.

Elena Băsescu și Syda se înțeleg de minune la 5 ani de la divorț

După divorțul încheiat la notar, micuții au rămas în grija Elenei Băsescu. Cu toate acestea, Syda se întâlnește destul de des cu copiii săi, iar relația cu fosta soție este una foarte bună.

“Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu, pentru Playtech. 

De Paște, Bogdan Ionescu va fi alături de copiii lui și actuala soție de origine turcoaică, Sheila Giafer.

”Ca de fiecare dată, petrecem Paștele acasă, în familie, alături de părinți.Timpul petrecut împreună e cel mai frumos cadou pe care ni-l putem face. Cei mici au primit deja o parte din cadouri, în avans, de la bunici. Săptămâna viitoare plecăm, cu toții, în vacanță, în Turcia, este cadoul nostru pentru ei.

Sheila le citește mereu povești când sunt cu noi, iar Sofia, la rândul ei, începe să fie pasionată de citit, așa ca ne-am “înarmat” cu cărți și cu jucării de plajă. Traian, fiul meu, joacă fotbal, iar cerința lui pentru Iepuraș a fost să primească echipamente noi de sport”, a mai afirmat Syda pentru sursa citată mai sus.

citește și...