FOTO. Elena Băsescu era de nerecunoscut înainte de operațiile estetice. Acum e completă schimbată

12.11.2020, 11:44
FOTO. Elena Băsescu era de nerecunoscut înainte de operațiile estetice. Acum e completă schimbată
Până la vârsta de 40 de ani, Elena Băsescu a suferit o serie de modificări vizibile. 

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu, Elena, a trecut printr-o serie de transformări în ultimii ani. Până la vârsta de 40 de ani, Elena Băsescu a suferit o serie de modificări vizibile. 

Fiica fostului președinte al României nu a avut mereu aceeași înfățișare ca acum. Elena Băsescu a avut câteva intervenții estetice care i-au schimbat complet fizionomia. În urmă cu mai bine de 15 ani, aceasta arăta diferit.

Maratonul operațiilor estetice a început prin 2005, dar continuă chiar și în prezent! Se pare că mezina familiei Băsescu a dorit să aibă o siluetă impecabilă și un ten fără imperfecțiuni, așa că a apelat fără ezitări la medicul estetician.

Cum arăta Elena Băsescu înainte de operațiile estetice

Elena Băsescu și-ar fi operat coapsele prima dată. Apoi a urmat operația la nas, pentru care a suferit trei intervenții chirurgicale. Și buzele care au fost mărite în repetate rânduri. În plus, de-a lungul timpului, ea și-a făcut și tratamente pentru curățarea tenului.

La începutul anilor 2000, Elena Băsescu începuse ușor să meargă la medicul estetician, mai ales că era cooptată să pozeze în pictoriale sexy sau să defileze pe podiumul de modă pentru diverși designeri. La vremea respectivă, aceasta era mai ‘durdulie’, iar buzele nu erau mărite în exces.

Anii au trecut, iar chipul și trupul Elenei Băsescu nu mai sunt cele pe care le admiram în anii 2000. Fiica cea mică a președintelui a avut grijă să își schimbe total fizionomia și a suferit mai multe intervenții pentru a arăta ca în prezent.

Elena Băsescu, transformată total

În plus, Elena Băsescu este acum mamă a trei copii, dar a reușit să revină cu brio la silueta dinainte de cele trei sarcini. A slăbit spectaculos, iar acest lucru se poate vedea din cele mai recente imagini cu ea.

Mai mult de atât, Elena Băsescu trăiește pe picior mare, iar pandemia de coronavirus nu a afectat-o deloc pe fiica lui Trăian Băsescu. Aceasta conduce un bolid de lux, BMW X6, în valoare de 100.000 de euro, și are propria afacere cu haine.

Mezina președintelui a cam lăsat deoparte cariera politică și s-a reprofilat! În 2018, aceasta și-a deschis o afacere cu haine pentru copii și mame.

Firma Elena Băsescu & Kids SRL a înregistrat pierderi mari în primul an, însă Elena Băsescu nu a renunțat. Brandul Ebakids.ro permite mămicilor să se asorteze perfect cu odraslele lor, iar prețurile ajung chiar și la 400 de lei pentru un singur costum. În ultima perioadă, Elena Băsescu s-a gândit să producă și măști de protecție.

citește și...