În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție! ‘Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni’

25.07.2021, 12:14
În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție! 'Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni'
În ce relații a rămas Cornel Ilie cu fosta soție! 'Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni'

A trecut aproape un an de când Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a divorțat de mama copiilor săi, Eliza. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Recent, artistul a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu fosta parteneră de dragul celor doi copilași pe care îi au împreună. Eliza Suditu și Cornel Ilie au divorțat de comun acord în 2020. Separarea celor doi s-a produs în termeni amiabili.

”Întotdeauna am timp de mine și cred că oricine ar putea să aibă timp de el însuși dacă își propune asta. Am timp, mă plimb, mă duc la un tenis, mă duc la un film, citesc, stau de capul meu la pian, mă joc cu copiii mei. Cezărică face doi ani pe 25,peste trei zile, iar Zara merge din toamnă la școală, așa că avem treabă. Suntem disciplinați, ordonați, suntem prieteni foarte buni”, a declarat cântărețul pentru Playtech. 

Cum și-a cunoscut Cornel Ilie fosta soție

‘Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire’, spunea interpretul într-un interviu pentru Eurofa Fm.

Puțină lume știe că Eliza Suditu și-a părăsit logodnicul pentru a fi împreună cu Cornel Ilie. Înainte de a se căsători cu artistul, femeia era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti.

Cei doi dețin un conac situat în Snagov, cu ponton şi ieşire la lac. Vila a fost ridicată în 2009 și dispune de tot confortul, scrie apropotv.ro.

citește și...