În ce relații a rămas cântăreața Claudia Ghițulescu cu fostul ei soț, care a înșelat-o

27.04.2020, 10:01
În ce relații a rămas cântăreața Claudia Ghițulescu cu fostul ei soț, care a înșelat-o
În ce relații a rămas cântâreața Claudia Ghițulescu cu fostul ei soț, care a înșelat-o

Interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit în ce relații a rămas cu bărbatul care i-a fost soț timp de doi ani.

Claudia Ghițulescu a avut un mariaj de doi ai cu un bărbat pe nume Marian. Mariajul lor s-a destrămat după ce cântăreața de muzică populară a fost înșelată de soțul ei.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Claudia Ghițulescu a mărturisit în ce relații a rămas cu cel care i-a fost soț.

”La această întrebare nu aș vrea să răspund, pentru mine el nu mai există. Îmi place să-mi amintesc doar de trecut, de lucrurile frumoase! Asta mă face pe mine să fiu pozitivă! Procesul s-a încheiat, trebuie să ridic de la Judecătorie hotărârea de divorț, ca să-mi pot schimba actele”, a declarat Claudia Ghițulescu pentru sursa mai sus-meționată.

Artista a explicat și cum a reușit să treacă peste divorț și peste pierderea unei sarcini.

”A fost foarte greu, am pierdut o sarcina în câteva luni, era băiețel, apoi am aflat că soțul era într-o relație cu o angajată, de foarte mult timp, am pierdut și căsnicia. M-am refugiat în rugăciune și am avut lângă mine familia și prietenii adevărați, care m-au ajutat să depășesc suferința.

Nu a fost deloc ușor, dar m-am implicat în tot ceea ce mă făcea să uit: sport, alergat în aer liber, am citit cărți recomandate de prieteni, mergeam zi de zi la un salon de înfrumusețare unde făceam masaj și tratamente corporale.

Eram șocată, nopți la rând nu puteam să dorm liniștită, am călătorit, am fost în vacanță în Grecia singură și am vorbit zi de zi cu mine, am făcut plajă, am citit, apoi am fost în Ierusalim. M-am rugat acolo enorm să-mi dea Dumnezeu putere, doar atât ceream Doamne dă-mi putere. Sufletul meu acum este liniștit”, a mai spus Claudia Ghițulescu.

citește și...