Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța de cel care i-a fost soț 2 ani. Ce a pățit solista de muzică populară

13.04.2020, 17:54
Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța de cel care i-a fost soț 2 ani. Ce a pățit solista de muzică populară
Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța de cel care i-a fost soț 2 ani. Ce a pățit solista de muzică populară

Norocul nu este de partea Claudiei Ghițulescu! După ce a fost înșelată de soțul ei cu o tinerică de 20 de ani și a intentat procesul de divorț, solista de muzică populară are din nou parte de ghinion.

Claudia Ghițulescu nu mai poate divorța de cel care i-a fost soț 2 ani

Din nefericire, artista a fost acum nevoită să anuleze procedurile legale, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, Claudia Ghițulescu rămâne, încă, căsătorită în acte. Cântăreața își dorește enorm să redevină o femeie liberă și să lase în trecut toată suferința cauzată de fostul soț, Marian.

‘Divorțul s-a amânat, noi nu mai vorbim. Am lăsat în urmă trecutul, privesc cu optimism spre viitor. M-am vindecat frumos, fac de toate în izolare. Am slăbit, fac sport, gătesc ciorbe, supe creme din legume, fac curat printre costumele populare și haine, am lansat un parfum special care îmi poartă numele.

Am filmat un videoclip înainte să intru în izolare la piesa „Nu te da bătut, nu te lăsa”, am filmat pentru emisiuni, mă duc cu hârtie specială la televiziuni. De Paște mă duc acasă, n-am vrut să merg până acum pentru că tata are diabet, eu sunt cu imunitatea scăzută după ce am pierdut sarcina anul trecut. Dar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă, o altă viață.’, a declarat Claudia Ghițulescu, potrivit Click!

Tensiunile între cei doi au apărut imediat după nunta din 2017. Cântăreața mărturisea că a pierdut o sarcină, iar de atunci s-a rupt totul între ea şi soţul ei.

‘Am luptat foarte mult să avem un copil. Am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțiti eu ceva, niște tensiuni. Am zis că sunt de la emoții, că sunt eu sensibilă. Tensiunile nu mi-au fost bune și m-au afectat. Am aflat că copilului meu înceta să-i mai bată inima. M-am gândit că din cauza tensiunilor. De atunci s-a rupt de tot ceva între noi. El a suferit, eu am suferit și pur și simplu nu mai aveam nicio conexiune.

Îl supăra orice îi spuneam. Absolut orice îl deranja la mine. El s-a supărat atât de tare încât nu a putut să treacă peste asta’, a mărturisit Claudia Ghițulescu, la Acces Direct.

citește și...