FOTO / Unde s-a născut Anna Lesko și ce ocupație mai are pe lângă cea de cântăreață. Așa a ajuns celebră în România

26.04.2020, 11:48
FOTO / Unde s-a născut Anna Lesko și ce ocupație mai are pe lângă cea de cântăreață. Așa a ajuns celebră în România
FOTO / Unde s-a născut Anna Lesko și ce ocupație mai are pe lângă cea de cântăreață. Așa a ajuns celebră în România

Cântăreața Anna Lesko are o poveste de viață impresionantă. Artista este una dintre cele mai controversate apariții de pe scena muzicală din țara noastră.

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale. În plan personal, Anna Lesko este mama unui băiețel care se numește Adam.

Însă, vedeta are o poveste de viață impresionantă. Anna Lesko, care are rădăcini ruso-ucrainene, s-a născut la Chișinău pe data de 10 ianuarie 1979. Vedeta provine dintr-o familie deloc simplă: tatăl artistei este la fel pasionat de arta muzicală și cântă la mai multe instrumente, cum ar fi chitara și acordeonul, serviciul de bază fiindu-i în domeniul inginerie și construcție, potrivit fericitazi.com.

Mama interpretei se ocupă de afacerea de familie “Cooperativa”, care confecționează diverse articole vestimentare. În copilărie, Lesko a fost implicată într-un cerc de dansuri populare, după care a mizat pe dansul modern și cel clasic.

Când Anna Lesko avea vârsta de 17 ani, a decis să se stabilească în România, după ce făcuse o călătorie cu trupa de balet în care dansa. Aici viitoarea interpretă a intrat la facultatea de Drept din Capitală.

Pasionată de pictură

Anna Lesko este mare pasionată de pictură. Maeștrii care au inițiat-o în această artă au fost astfel de personalități remarcabile, precum Mircea Novac și Sabin Bălașa.

“Picturile mele arată stările sufletești prin care trec personal: fericirea și tristețea. Dacă ai multă ambiție și voință, crezi în instinctele tale și muncești mult, atunci și satisfacția va fi pe măsură. Nu cred în critica artiștilor de artă. Pictura este prea importantă în viața mea, așa că nimeni n-ar putea să mă despartă de șevalet, pensule și vopsele”, spunea artista într-un interviu.

A trăit o poveste de dragoste cu Irinel Columbeanu

Anna Lesko și Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din anii ’90. Relația dintre Lesko si Irinel a început pe vremea când Anna era o puștoaică de 17, cu visuri mari. Pe de altă parte, el era un tânar afacerist în varsta de 38 de ani. Între ei totul a început in 1996, la Casino Constanța, la o petrecere unde frumoasa basarabeancă dansa alături de o trupă de balet. Chiar dacă mulți nu au dat nicio șansă relației, Irinel și Anna s-au iubit mai bine de opt ani.


De-a lungul anilor, despre Anna lesko s-a spus că ar mai fi avut relații cu liderul trupei Direcția 5, dar și cu Elan Schwarzenberg, fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian neniță, alias DJ Vinnie.

citește și...