În ce relații a rămas Amna cu fostul soț. Artista s-a confesat

27.09.2020, 12:28
În ce relații a rămas Amna cu fostul soț. Artista s-a confesat
În ce relații a rămas Amna cu fostul soț. Artista s-a confesat

Cântăreața Amna a explicat în ce relații a rămas cu fostul său partener de viață, împreună cu care are un băiețel.

Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. Anul trecut, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

Invitată la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, Amna a vorbit despre divorțul său, explicând în ce relații a rămas cu cel care i-a fost partener de viață.

„Suntem civilizați. Nu ne vizităm. Ia copilul, îl aduce când trebuie. Nu ieșim la cafele, nu ieșim la mese. Suntem civilizați și în limita bunului simț”, a declarat Amna, conform spynews.ro.

Artista consideră că este făcută pentru viața de familie.

„Sunt sigură că sunt făcută pentru viața de familie pentru că nu am stat degeaba 12 ani cu un om și nici el nu a stat degeaba cu mine. Cu siguranță și el este făcut pentru viața de familie doar că, din păcate, drumurile noastre cu unele persoane sunt limitate. Momentan sunt singură, cu băiețelul meu. Avem tot ce ne trebuie. M-am focusat foarte mult pe carieră”, a mai spus artista.

Amna nu se grăbește să intre într-o nouă relație

Cântăreața a explicat că nu se grăbește să aibă o nouă relație sentimentală și că este foarte important să găsească partenerul potrivit. Ea este de părere că după anumite experiențe de viață cresc și pretențiile în ceea ce privește un potențial partener.

„E vorba despre a alege omul potrivit, iar ăla e rar, nu îl găsești la toate colțurile. (…) Trecând prin niște momente în viață, ai niște pretenții nu mai poți să accepți orice și treci cu vederea niște lucruri. Sunt sigură că există cineva acolo și pentru mine, doar că nu vreau să mă grăbesc. Nu știu dacă îmi e teamă”, a mai spus Amna, potrivit sursei citate.

citește și...