În ce proiect este implicat Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Va fi jurat la o emisiune TV

28.11.2022, 17:05
În ce proiect este implicat Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. Va fi jurat la o emisiune TV
În ce proiect este implicat Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr

Radu Ștefan, fiul cel mare al binecunoscutului artist Ștefan Bănică Junior a vorbit despre planurile sale. Acesta este implicat într-un nou proiect de televiziune. Radu Ștefan Bănică va fi jurat la un show de talente dedicat copiilor, care urmează să fie difuzat la Televiziunea Națională. Acesta a dat detalii despre emisiunea la care va fi jurat.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior,este student la UNATC. Acesta va apărea în curând și la o emisiune de televiziune, în calitate de jurat. Este vorba despre un show de talente dedicat copiilor – ”Vedeta familiei”, care va fi difuzat la Televiziunea Națională începând cu data de 3 decembrie, în fiecare sâmbătă dimineaţă, de la 10.00 la 11.30. Radu Ștefan Bănică va fi coleg la masa juriului cu interpreta de muzică populară matilda Pascal Cojocărița și cu cântăreața Elena Gheorghe. Fiul lu Ștefan Bănică Junior a dat detalii despre show-ul la care va fi jurat pentru click.ro. ”Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere”, a spus el.

În ce proiect este implicat Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. ”O să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”

”Noul proiect se numeşte „Vedeta familiei” şi eu voi fi unul dintre cei trei juraţi, alături de Matilda Pascal Cojocăriţa şi de Elena Gheorghe. Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (n.r. din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică”, a declarat Radu Ștefan Bănică.

”Nu, nu am mai lucrat până acum (n.r. cu copiii), însă am acasă doi fraţi mai mici. Îmi plac copiii, aşa că îmi este uşor, cu toate că ştiu cât este de greu să le dai veşti rele”, a adăugat acesta.

citește și...