În ce a investit Aurelian Temișan bani. ”În 2020 am cheltuit foarte mulți bani”

09.08.2022, 16:43
În ce a investit Aurelian Temișan bani. ”În 2020 am cheltuit foarte mulți bani”
În ce a investit Aurelian Temișan bani

Aurelian Temișan, în vâstă de 50 de ani, a dezvăluit în ce a decis să își investească banii. Binecunoscutul artist a dat detalii despre acest lucru în cadul unui interviu. ”Știu doar că în 2020 am cheltuit foarte mulți bani”, a declarat Aurelian Temișan. Acesta are o carieă impresionantă pe scena artistică din țara noastră.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Aurelian Temișan are o carieră de invidiat. Este cântăreț și actor, dar a fost implicat și în numeroase proiecte de televiziune de succes. În cadul unui interviu pentru click.ro, Aurelian Temișan a dezvăluit în ce a decis să investească ani în perioada de pandemie de coronavirus.

În ce a investit Aurelian Temișan bani. ”Mi-am făcut un mini studio acasă”

”Nu, nu am un plan de back-up. Știu doar că în 2020 am cheltuit foarte mulți bani, având în vedere că mi-am făcut un mini studio acasă. Eu, până atunci, dacă aveam nevoie să trag o voce, mă duceam la oricare dintre prietenii mei care au studio și trăgeam. Acum nu mai fac asta, pot face singur acasă. Sunt bani pe care i-am investit, nu regret, dar nu știu ce va fi dacă vom trece iar prin ce am trecut”, a declarat Aurelian Temișan pentru sursa citată anterior.


Artistul a vorbit și despre pasiunile sale și despre ce carieră ar fi urmat dacă nu ar i ajuns în showbiz: ”Mie mi-a plăcut handbalul, am făcut la juniori, la U. Craiova, dar cu siguranță aș fi încheiat demult cariera, că la vârsta mea un sportiv nu mai duce. Cel mai mult mi-a plăcut fotbalul, dar de fotbal am avut parte după ce m-am lansat în muzică, când am lansat acea națională, al cărui portar sunt de 31 de ani”.

citește și...