”Îmi scot soția la produs”. Cine este cântărețul care a făcut anunțul pe rețelele de socializare

23.01.2022, 14:50

”Îmi scot soția la produs”. Este anuntul pe care un cunoscut artist îl face pe retelele de socializare. Anuntul a stârnit o controversă, iar fanii au reactionat imediat. Artistul a publicat o fotografie cu soția lui, în dreptul căreia a scris mesajul surprinzator.

Liviu Teodorescu este artistul care a surprins pe toată lumea cu descrierea celei mai noi fotografii publice pe Instagram. Cântărețul a spus că ”își scoate soția la produs” pentru a avea mai multe like-uri la poze.

Descrierea atașată la fotografie a atras atenția fanilor artistului.

”Îmi scot soția la produs pe instagram”

Artistul a explicat că ori de câte ori postează o imagine cu soția strânge mii de aprecieri, astfel că a ”scos-o la produs” și de această dată ca să facă like-uri.

”Îmi scot soția la produs pe instagram, ca să fac like-uri…  Dați like ca să-mi mai treacă din vinovăție”, a scris Liviu Teodorescu pe pagina sa de Instagram.

Fanii au reactionat imediat. ”Nu se merită. Rămâi ascuns cu viața privată. Publica doar ce tine de meserie”, sunt comentariile fanilor.

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au făcut pasul cel mare

Anul trecut, Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au făcut pasul cel mare! La începutul lunii iulie, artistul și partenera sa de viață s-au căsătorit civil, iar pe 24 iulie a avut loc cununia religioasă.

„ Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna”, a scris Liviu Teodorescu în dreptul imaginilor.

Liviu Teodorescu și-a cerut în căsătorie iubita chiar de ziua ei de naștere, iar toată scena a fost filmată și publicată de artist în mediul online.

Liviu Teodorescu vrea să fie tată

Liviu Teodorescu își dorește cel mai mult să aibă un copil. Cântărețul și partenera sa își doresc să aibă și un copil, să devină părinți.

citește și...