Foto / Fostul concurent de la „Vocea României”, Liviu Teodorescu, și soția sa, lună de miere în Dubai. Momente romantice, împărtășite de cuplu

05.11.2021, 21:00

Fostul concurent de la „Vocea României”, solist în trupa LaLa Band şi actor în serialul „Pariu cu viaţa”, Liviu Teodorescu, și Iulia, proaspăta sa soție, au ales să-și petreacă luna de miere într-o destinație de lux.

După aproximativ patru luni de când au spus cel mai sincer și hotărât „DA”, Liviu Teodorescu (29 de ani) și soția sa, Iulia, au plecat în luna de miere într-o destinație de lux, și anume Dubai.

Luna de miere a început cu surprize pentru cuplul proaspăt căsătorit. Cei doi au fost întâmpinați în apartament cu fotografii de la nuntă și din cadrul altor momente pe care le-au petrecut împreună.

Foto: Instagram

Momente romantice, împărtășite de cuplu

Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat din plin de luna de miere: au avut o cină la lumina lumânărilor, la piscină, şi surprize romantice în cameră. În plus, au vizitat cât au putut de multL Expo Dubai 2020.

Foto: Instagram

Artistul a împărtășit câteva imagini din apartamentul impresionant de care se vor bucura și relaxa în luna de miere.

“Vacanța noastră în Dubai e la extreme. Dimineață, la cel mai înalt infinity pool din lume și acum în cea mai mare roată din lume. A, și vibe-ul nostru, cel mai mare din lume. Happy Honeymoon, babe”, a scris Liviu pe Instagram, acolo unde a pus poze și filmulețe alături de soția sa.

 

Anul acesta, Liviu Teodorescu și Iulia Iacob au făcut pasul cel mare! La începutul lunii iulie, artistul și partenera sa de viață s-au căsătorit civil, iar pe 24 iulie a avut loc cununia religioasă.

„ Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna”, a scris Liviu Teodorescu în dreptul imaginilor.

Foto: Instagram

Liviu Teodorescu și-a cerut în căsătorie iubita chiar de ziua ei de naștere, iar toată scena a fost filmată și publicată de artist în mediul online.

citește și...