Imagini șocante cu bătaia din casa ‘Puterea dragostei’! Paul și Akebono au fost eliminați din show

25.09.2020, 19:51
Imagini șocante cu bătaia din casa 'Puterea dragostei'! Paul și Akebono au fost eliminați din show

Scene șocante s-au petrecut în casa ‘Puterea dragostei’! Conflictele între concurenți au început să degenereze tot mai mult în ultima perioadă. Încă de la reîntoarcerea în casa ‘Puterea dragostei’, Cristi Marinescu a intrat în conflict cu toți băieții.

Cristi Marinescu părăsise inițial competiția ‘Puterea dragostei’, fiind votat de telespectatori să părăsească show-ul, dar ulterior s-a întors în casă tot prin vot.

Din nefericire, lucrurile s-au complicat în ediția de vineri, 25 septembrie, atunci când Paul a sărit să îl bată pe Cristi Marinescu. El a apucat masa care se afla în fața lui și a aruncat-o asupra lui Cristi Marinescu.

Marinescu l-a acuzat pe Paul că a făcut videochat

Șocați, ceilalți concurenți din casă au intervenit să îi despartă, la fel ca și staff-ul emisiunii din Turcia.

Tot scandalul între Paul și Cristi a început după ce Cristi l-a întrebat pe Paul dacă a făcut videochat. Imaginile violente au fost difuzate în emisiune, iar Cristi Marinescu a luat-o la fugă pe scări, după ce băieții l-au încolțit. Akebono a fost cel care a încercat să îl bată și el pe Cristi.

Marinescu: Tu ai făcut videochat?

Paul: Nu

Marinescu: Așa se auzea. N-ai făcut două zile ca mine, cred că ai făcut mai mult. Se înmulțesc ăștia ca bacteriile.

Marinescu: Stai mă așa!

Paul: Ia bă mâna de pe mine, bă! Mai pune mâna pe mine și o să-ți fac capul ăla…

George: Băi, dar tu chiar nu te potolești. Te mănâncă într-una.

Vestea descalificării celor doi a picat ca un trăsnet pentru ceilalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’. Supărăt, George a izbucnit în lacrimi și a spart un obiect din platou.

Cristi Marinescu s-a certat cu toți băieții din casă

Încă de la întoarcerea în casă, Cristi Marinescu a fost într-un scandal permanent cu fostul lui prieten, Nicos.

“Nu ai fost prieten adevărat”, l-a acuzat Marinescu pe Nicos.

Pentru că s-au luat la bătaie cu Cristi Marinescu, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat că Paul și Akebono au fost descalificați, ei fiind nevoiți să plece din emisiunea de la Kanal D.

‘Competiția Puterea dragostei nu acceptă ce s-a întâmplat astăzi aici. Astăzi vei primi un cartonaș roșu și vei fi descalificat, la fel și Akebono, i-a spus Cristina Mihaela lui Paul.