Imagini ireale cu Nicolae Guță. Manelistul este de nerecunoscut de când s-a retras din showbiz. VIDEO

12.10.2022, 17:11
Imagini ireale cu Nicolae Guță. Manelistul este de nerecunoscut de când s-a retras din showbiz. VIDEO
Imagini ireale cu Nicolae Guță. Manelistul este de nerecunoscut de când s-a retras din showbiz. VIDEO

Abia dacă îl mai recunoști! Nicolae Guță s-a schimbat total în ultimii ani. Manelistul s-a pocăit și a ajuns de nerecunoscut. Și-a ras mustața, s-a tuns la chelie și s-a tatuat pe frunte. În cea mai recentă postare de pe Tik-Tok, artistul a reușit să-și sperie fanii. Iată cum arată acum! 

În urmă cu mai bine de 10 ani, Nicolae Guță ridica pe toată lumea în picioare cu melodiile lui. Din nefericire, artistul a ales un alt parcurs al vieții sale și a preferat să se retragă din industria muzicală. Totodată, Nicolae Guță s-a pocăit și este schimbat drastic față de vremea în care era tot timpul pe micile ecrane.

Acum, solistul își trăiește viața departe de ochii curioșilor, însă este destul de activ pe rețelele de socializare. Trecerea anilor pare că și-a pus amprenta asupra chipului lui Nicolae Guță. Interpretul de manele a îmbătrânit vizibil, iar cel mai recent video cu el de pe Tik-Tok i-a șocat pe toți.

Nicolae Guță s-a schimbat drastic în ultimul timp

După ce reușise să slăbească foarte mult, Nicolae Guță a pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus. Mai mult de atât, fanii au observat că artistul arată mult mai în vârstă faţă de anii pe care îi are.

A preferat să se axeze pe muzică bisericească

Decizia de a renunța la viața publică a fost luată în 2020, atunci când Nicolae Guță anunța că nu vrea să mai cânte manele.

„Atunci când vorbim de Dumnezeu, nu există bariere, nu există limite și nu există funcții. Sunt nepregătit cu melodii despre Domnul, dar cântăm amândoi două strofe, pentru că nu sunt pregătit încă, pentru mine și pentru voi, pentru familia mea, mă refer la frații mei și surorile mele”, a spus Nicolae Guță atunci când s-a pocăit.

Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa

La începutul lui 2021, Nicolae Guță a reușit să câștige procesul cu Narcisa, mama unuia dintre copiii lui. Manelistul se judeca cu aceasta pentru custodia fiului lor, Alberto.

Judecătorii din Petroșani au decis să-i dea câștig de cauză artistului în ceea ce îl privește pe Alberto, scrie Wowbiz. În urmă cu ceva timp, solistul anunța că va recurge la calea legală în ceea ce-l privește pe fiul lui, ajuns deja la vârsta adolescenței.

„Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze.

Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a povestit Nicolae Guță, la ‘Showbiz Report’.

citește și...