FOTO. Nepotul lui Nicolae Guță s-a transformat în femeie! Sonia Ferrari a făcut senzație la ‘Chefi la cuțite’

23.10.2020, 10:48
FOTO. Nepotul lui Nicolae Guță s-a transformat în femeie! Sonia Ferrari a făcut senzație la 'Chefi la cuțite'
Nepotul lui Nicolae Guță s-a transformat în femeie! Sonia Ferrari a făcut senzație la 'Chefi la cuțite'

Nepotul celebrului manelist Nicolae Guță s-a transformat în femeie! Marcel și-a făcut schimbare de sex și a devenit celebru peste noapte. Bărbatul se numește acum Sonia Ferrari și a participat la ‘Chefi la cuțite’.

Surpriză majoră la show-ul culinar ‘Chefi la cuțite’, joi seară, 22 octombrie! Nepotul lui Nicolae Guță a apărut în fața juraților cu un nou look.

Nepotul lui Nicolae Guță și-a făcut schimbare de sex

El a mărturisit că a investit peste 50.000 de euro în operaţii estetice pentru a deveni femeie. Acum, pe Marcel îl cheamă Sonia Ferrari, are silicoane imense, extensii blonde și arată ca o adevărată divă. În plus, a reușit să îi impresioneze pe jurați cu un preparat delicios: musaca de cartofi.

Marcel a povestit că în urmă cu patru ani a decis că vrea să devină femeie. Nu a stat mult pe gânduri şi a decis să îşi facă această transformare totală. În prezent, tânărul pozează perfect în rol de divă și nu se sfiește să poarte ținute mulate pe corp.

Transsexualul şi-a făcut apariţia în emisiunea ‘Chefi la cuţite’ extrem de machiat şi cu pletele în vânt. Sonia Ferrari a recunoscut că și-a pus implanturi cu silicon în fese și la bust. Intervențiile de schimbare de sex au avut loc în Thailanda.

Așa arată acum Marcel

‘Nu mi se pare important că sunt nepoata lui Nicolae Guţă. Da, sigur că mă ştiu bine cu familia lui, am şi cântat cu Nicolae, pe vremea când eram băiat. Nu ştiu dacă ştiţi sau dacă v-aţi dat seama, eu sunt transsexual. Mi-am dat seama încă din adolescenţă că am această latură feminină. Aceste instincte s-au dezvoltat rând pe rând, am început să mă pensez, să-mi fac unghiile, am făcut şi operaţie de schimbare de sex, în Thailanda. La toaletă a fost cel mai ciudat, am sesizat că nu mai sunt bărbat şi că trebuie să fiu femeie, să fiu mai elegantă’, a mărturisit Sonia Ferrari la Antena 1.

‘În afară de operaţia în sine, au mai fost şi alte intervenţii pentru a arăta aşa cum mă vedeţi acum. Mi-am pus implanturi cu silicon, mi-am scos grăsimea de pe abdomen, mi-am îndreptat bărbia, mi-am pus buze, un aqua-filling în fese. Anul acesta îmi voi schimba însă silicoanele şi îmi voi rotunji fundul. Modelul meu este Kim Kardashian, poate nu chiar atât de extrem ca la ea, dar pe acolo. Forma aia de sirenă, cum mai vezi la Cardi B. sau Nicki Minaj. De la noi ar fi Loredana Chivu. O să-mi fac un corp de braziliancă’, a mai adăugat ruda lui Nicolae Guţă.

 

citește și...