FOTO / Imaginea pe care Oana Radu nu a vrut să o facă publică. ”Cât am evitat să pun această poză”

29.08.2020, 12:24
FOTO / Imaginea pe care Oana Radu nu a vrut să o facă publică. ”Cât am evitat să pun această poză”
Imaginea pe care Oana Radu nu a vrut să o facă publică. ”Cât am evitat să pun această poză”

Oana Radu a postat pe contul său de pe o rețea de socializare o fotografie despre care a afirmat că a evitat să o dea publicității.

Fotografia respectivă o prezintă pe cântăreața oana Radu în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D, unde este concurentă.  Artista a explicat că fotografia a fost făcută în luna iunie. Nemulțuumirea vedetei în legătură cu fotografia vine din faptul că acum nu mai arată ca în imaginea respectivă, reușind să slăbească foarte mult în ultima perioadă de timp.

”Doamne cât am evitat să pun această poză! Diseară începe noul sezon de @bravoaistil ! Asta e o mare fericire! Tristețea însă vine din faptul că aveam vreo 75 de kilogrămuțe în poza aferenta, dar ce să facem! Mergem înainte și ne bucurăm de prezent hahahahah! Doamne Ajută să vă placă ce am facut noi acolo și să ne iubiți în continuare! Nu uitati! Poza e din iunie hahahaha!”, este mesajul pe care Oana Radu l-a scris în dreptul fotografiei.

Oana Radu s-a căsătorit în luna august

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

”Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu noi ediții

După ce filmările au fost înrerupte pentru o bună bucată de timp din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane cu noi ediții.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în casele telespectatorilor cu noi ediții, începând din 29 august, urmând că emisiunea să fie difuzată de miercuri până sâmbătă, de la 22:00.

Show-ul se va continua exact de la momentul la care își luase, pentru un timp, rămas bun de la public, din cauza pandemiei.

Emisiunea este moderată de Ilinca Vandici și îi are ca jurați pe Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

citește și...