Imagine de colecție cu Mihai Petre și soția lui. „Mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”

02.04.2021, 16:12
Imagine de colecție cu Mihai Petre și soția lui. „Mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”
Imagine de colecție cu Mihai Petre și soția lui. „Mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”

Elwira Petre, soția coregrafului Mihai Petre, a dat publicității o fotografie de arhivă, de pe vremea când cei doi participau la concursurile de dans.

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Elwira Petre a postat o fotografie în care apare alături de partenerul ei de viață, Mihai Petre, la Campionatul Național de Dans Sportiv din anul 2004, pe care, de altfel, l-au și câștigat.

„Ieri am căutat niște poze și am dat de poza asta. Campionatul României în 2004 mi se pare că au trecut 100 de ani de atunci”, scris Elwira Petre în dreptul fotografiei de colecție.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Elwira și Mihai Petre au împreună două fetițe

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, reltează a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

citește și...