Ilinca Vandici dă detalii despre mariajul ei. Cum se înțelege cu partenerul ei de viață

10.08.2020, 12:12
Ilinca Vandici dă detalii despre mariajul ei. Cum se înțelege cu partenerul ei de viață
Ilinca Vandici dă detalii despre mariajul ei. Cum se înțelege cu partenerul ei de viață

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri din mariajul pe care îl are cu Andrei Neacșu.

Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian. Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la Kanal D a făcut dezvăluiri despre viața sa de familie în cadrul unui interviu pentru libertatea.ro.

”De-a lungul timpului, am știut să manageriez situația astfel încât și copilul, dar și soțul să fie pe primul loc în viața mea. Tocmai de aceea, avem parte de vacanțe doar pentru noi doi, eu și Andrei, avem seri când ieșim în oraș fără copil etc. Timpul cu copilul nostru este timpul cu copilul. Așa că nu a fost nevoie să schimbăm ceva sau să ne reîndrăgostim. Noi suntem veșnic îndrăgostiți. În perioada izolării resimțeam acea neliniște, ca toată lumea, dar am profitat de acea perioadă ca să petrecem mult timp împreună”, a declarat Ilinca Vandici.

”Noi nu avem discuții aprinse, la noi, discuțiile sunt normale, ne expunem punctul de vedere, pentru ca la final să ajungem la un numitor comun. Este important să spună fiecare ce simte și ce gândește”, a adăugat vedeta de televiziune.

Cum i s-a schimbat viața de când este mămică

Ilinca Vandici a făcut declarații și despre fiul ei și al lui Andrei Neacșu, simpaticul Zian.

”Înainte, aveam o satisfacție uriașă în momentul în care eram implicată într-un proiect TV, existau tot felul de bucurii. De la nașterea lui Zian, de când am propria mea familie, Zian reprezintă fericirea supremă pentru mine și soțul meu. Nu concepem viața fără el. A devenit centrul universului nostru”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

”Acum suntem la momentul întrebării: ”Ce este asta?” Îmi place să stau de vorbă cu el, să îi explic, îl tratez de multe ori ca pe un om mare și cred că este bine că fac asta”, a comppletat aceasta.

 

citește și...