Ilinca Vandici a trecut prin momente neplăcute. ”M-am simțit foarte rău”

23.04.2020, 13:47
Ilinca Vandici a trecut prin momente neplăcute. ”M-am simțit foarte rău”
Ilinca Vandici a trecut prin momente neplăcute. ”M-am simțit foarte rău”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a avut probleme de sănătate zilele acestea, după cum le-a mărturisit prietenilor ei din mediul virtual.

Aflată în autoizolare cu familia sa, Ilinca Vandici s-a confruntat zilele trecute cu o problemă de sănătate. Prezentatoarea de la Kanal D s-a simțit foarte rău și o zi întreagă nu s-a putut ridica din pat.

“Am ieşit puţin la aer. Ieri m-am simţit foarte rău, am stat în pat toată ziua, am dormit toată ziua, am luat medicamente, dar astăzi deja mă simt mult mai bine şi o să îmi treacă sigur. E o răceală mică şi atât. Uite că m-a prins şi pe mine, dar aşa e primăvara. Mâine o să fiu în formă perfectă, aşa că staţi liniştiţi. Sărut mâna din suflet pentru toate mesajele voastre. Nu am vrut să vă panichez, dar am vrut să ştiţi ce se întâmplă cu mine şi de ce nu mai sunt activă”, a transmis vedeta pe Instagram.

Ilinca Vandici a transmis și un mesaj pe Facebook:

”După sperietura de ieri când m-am simțit super rău și mi-am făcut 1.000 de scenarii, astăzi sunt cu zâmbetul pe buze și cu lecția invățată! E super important sa rămân pozitivă, să-mi ascult corpul și să-i permit din când in când o pauza… Acesta a fost un alt semnal de alarma pentru mine!”.

citește și...