Cum se pregătește Ilinca Vandici pentru Paște. Cine o ajută în bucătărie

17.04.2020, 09:35
Cum se pregătește Ilinca Vandici pentru Paște. Cine o ajută în bucătărie
Cum se pregătește Ilinca Vandici pentru Paște. Cine o ajută în bucătărie

Chiar dacă se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus, prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici se pregătește intens pentru sărbătorile pascale.

Ilinca Vandici are un ajutor de nădejde în bucătărie de Paște. Cea care o ajută cu pregătirile este mama sa.

“Ea este masterchef, eu o asist. La noi e tradiţie, de Paşte şi de Crăciun se gătesc preparate tradiţionale. O să facem pască, cozonaci, sărăţele. Mama e expertă în bucătărie şi mie îmi place să o ajut”, a declarat Ilinca Vandici pentru okmagazine.ro.

Prezentatoarea de televiziune mărturisește că nu este expertă în bucătărie, însă face eforturi în acest sens.

”Să ne înţelegem, nu sunt vreo expertă în bucătărie, nu-mi place să gatesc, mi se pare ca pierd timpul. Dacă vrea copilul ceva, bineînţeles că pun mâna şi îi fac. Dar nu îmi place să stau să gătesc. Mi se pare că dureaza mai mult curăţenia de dinainte şi după decât procesul de gâtire în sine. Poate nu îmi iese preparatul şi atunci sunt dezamagită. De nevoie o fac. Dar da, mama este cea care m-a învăţat”, a afirmat vedeta.

Ilinca Vandici a dezvăluit și la ce alimente a renunțat pentru a avea grijă de silueta sa.

“Am renunţat de ani de zile la pâine, paste fainoase, dulciuri, sucuri în general. Poate o data la ceva vreme mănânc doua felii de paine din făină integrală. Dacă îmi este poftă de dulciuri iau un cub de ciocolată sau prefer prăjiturile facute de mama în casă”, a adăugat Ilinca Vandici.

citește și...