Ilinca Vandici a răspuns fanilor. Câți bani primesc concurentele de la „Bravo, ai stil!”

26.11.2021, 17:38

Ilinca Vandici a răspuns curiozităților fanilor cu privire la banii pe care îi primesc concurentele în urma aparițiilor la show-ul „Bravo ai stil! Celebrities” .

Prezentatoarea „Bravo ai stil! Celebrities”  a realizat o sesiune Q&A pe contul personal de Instagram. Fanii nu au ezitat să o întrebe câți bani câștigă vedetele din aparițiile TV.

Ilinca Vandici a mărturisit că nu cunoaște astfel de informații referitoare la banii pe care le primesc concurentele în cadrul emisiunii.

Ilinca Vandici, despre sumele de bani primite de concurente

„Sunt detalii pe care nu le cunosc. Nu mă întrebați de bani, nu cunosc, nu știu, nu mă bag, asta chiar nu știu să spun”, a spus Ilinca Vandici pe Instagram.

Victor Slav face parte din echipa emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Timp de câteva zile, Slav i-a ținut locul Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV  a lipsit din cauza unor probleme de sănătate.

Însă, în urmă cu câteva zile, Ilinca Vandici a revenit la emisiune, iar Victor Slav a rămas în cadrul show-ului pentru a oferi o steluță în cadrul edițiilor din timpul săptămânii și două puncte în galele difuzate sâmbătă seară.

Victor Slav, despre participarea la emisiune alături de Anda Adam

”Nu ştiu de ce mă întreabă toată lumea acest lucru. Mie mi se pare ceva firesc, suntem doi oameni care au încheiat o relaţie acum nouă ani şi nu este nimic neobişnuit nici din punctul meu de vedere, nici din punctul ei de vedere. A fost o despărţire amicală şi fiecare are viaţa lui”, a spus Victor Slav.

 

citește și...