Ilie Năstase și soția lui, adevărul despre mariaj! Au dat cărțile pe față: mai locuiesc sau nu împreună?

17.12.2019, 14:01
Ilie Năstase și soția lui, adevărul despre mariaj! Au dat cărțile pe față: mai locuiesc sau nu împreună?
Ilie Năstase și soția lui, adevărul despre mariaj!

În ultime luni, Ilie Năstase şi soţia lui, Ioana Simion, au avut numeroase certuri în cuplu. În vară, bruneta a ales să părăsească vila fostului tenismen din cartierul Primăverii și să se mute într-un apartament cu chirie.

Cei doi mărturiseau că au ajuns la un compromis de a locui separat, pentru a-şi reevalua sentimentele.

Ilie Năstase și soția lui, adevărul despre mariaj!

‘Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă aici. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici’, declarau apropiații celor doi pentru Click!

Între timp, se pare că Ilie Năstase a reușit să o împace pe soția tinerică, ba chiar a dus-o într-o vacanță de vis în Turcia. Recent, cei doi amorezi au oferit un interviu împreună, la Star Matinal.

Ilie Năstase și Ioana Simion au ținut să lămurească zvonurile potrivit cărora ar fi la un pas de divorț.

Cei doi soți au vorbit despre planurile de viitor și despre ce locații au ales pentru această perioadă a anului.

“Pe la munte, cred că tot cam acolo mergem..copiem şi noi,fac ce face toată lumea…mergem la zăpadă, că aici nu a pre fost. Sănătate, asta îmi doresc. I-am dat multe cadouri Ioanei, e ceva intim, rămâne între noi. Rămâne pentru ea ce e mai frumos.”, a declarat Ioana Simion, la Star Matinal.

În plus, soția lui Ilie Năstase a dat cărțile pe față și a mărturisit de ce s-a mutat o perioadă din vila partenerului său.

“Întotdeauna am locuit împreună… nu e adevărat? Eu m-am mutat, ne-am mutat împreună… Am fost mutaţi o perioadă, cât au fost nilşte renovări… E normal să vină după mine, dacă e soţul meu.”, a mai adăugat Ioana Simion.

 

citește și...