Ilie Năstase, mai îndrăgostit ca niciodată de soția sexy! Imagini incendiare din vacanța celor doi din Turcia

06.12.2019, 14:35
Ilie Năstase, mai îndrăgostit ca niciodată de soția sexy! Imagini incendiare din vacanța celor doi din Turcia
Ilie Năstase, mai îndrăgostit ca niciodată de soția sexy! 

Ilie Năstase și Ioana Simion sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar cele mai recente imagini cu cei doi din vacanța din Turcia demonstrează acest lucru.

Ilie Năstase, mai îndrăgostit ca niciodată de soția sexy!

Deși în urmă cu două luni au întâmpinat probleme în căsnicie, acum cei doi sunt mai apropiați ca oricând. Fostul tenismen a dus-o pe sexoasa brunetă într-o vacanță de vis în Turcia, semn că au dat uitării neînţelerile din ultima vreme.

Ilie e tare mândru de soţia lui, Ioana, care are un trup de invidiat. Aceasta și-a etalat formele sexy pe plajă, în Turcia, iar soțul ei abia dacă și-a dezlipit mâinile de pe Ioana.

La cei 45 de ani pe care îi are, partenera lui Ilie Năstase arată ca o puștoaică. A mai slăbit în ultimul timp, iar silueta ei este demnă de podium. Cei doi amorezi se relaxează zilele acestea pe o plajă însorită din Turcia.

‘Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greşeală că am anunţat pe 17 august, poate o facem anul viitor. Ea vrea să fie mireasă, nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori mire. Spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puţin frumoase, dar pentru mine ultima persoană cu care eşti contează. Ne înţelegem foarte bine. Ioana mă temperează. Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere. Mulţi spun că sunt prea bătrân pentru ea, dar dragostea n-are vârstă’, povestea Ilie Năstase, la Kanal D.

Sursa: Click!

citește și...