Cum decurge relația lui Ilie Năstase cu Ioana Simion după ce s-au împăcat! ‘Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce’

17.08.2021, 15:46
Cum decurge relația lui Ilie Năstase cu Ioana Simion după ce s-au împăcat! 'Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce'
Cum decurge relația lui Ilie Năstase cu Ioana Simion după ce s-au împăcat! 'Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce'

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat, după ce în urmă cu câteva luni au fost implicați într-un scandal monstru. Bruneta a renunțat definitiv la procesul de divorț și a plecat în vacanță cu o prietenă. 

Soția fostului tenismen a oferit detalii despre mariajul cu Ilie Năstase. Bruneta a mărturisit că totul merge de minune între ei.

Cum decurge relația lui Ilie Năstase cu Ioana Simion după ce s-au împăcat

„Nu pot să spun asta, dacă e mai dulce, că nu mai avem 20 de ani. E ok, ce pot să spun?! E ok. E bine. Am fost în Turcia, cu o prietenă foarte bună. Întotdeauana am primit și primesc. Nu știu că nu m-a interesat de unde sunt. Important e că sunt frumoase. Le-am mulțumit frumos”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

În urmă cu trei luni, Ilie Năstase a convins-o pe Ioana Simion că merită o a doua șansă, iar episoadele de violență vor fi doar o tristă amintire.

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro.

Ilie Năstase, despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Ioana Simion. ”Tensiunile n-au durat mult”

Celebrul campion la tenis Ilie Năstase formează un cuplu cu Ioana Simion. Între cei doi au existat tensiuni și chiar au fost la un pas de a divorța. Ilie Năstase a făcut declarații despre neînțelegerile cu soția sa, dar și despre cum este relația lor în prezent.

„Împăcarea e mai dulce și șampania e mai dulce când o bei mai rar, dar când o bei mai des. (…) Tensiunile n-au durat mult. Eu cu Ioana am fost împreună chiar dacă situația era … Nu a fost o despărțire oficială atunci … o ceartă între doi soți, care se întâmplă des la toată lumea. (…) Eu m-am comportat mai diferit față de cum s-a întâmplat … și asta a făcut ca ea să se gândească să renunțe la divorț”, a declarat Ilie Năstase, notează spynews.ro.

citește și...