Ilie Năstase: ”Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii”

16.05.2020, 11:59
Ilie Năstase: ”Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii”
Ilie Năstase: ”Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă”

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase este de părere că deși s-a trecut de la starea de urgență la starea de alertă în România în urma pandemiei de coronavirus, oamenii trebuie să aibă grijă să țină cont de restricții pentru a evita infectarea.

Ilie Năstase îndeamnă oamenii la calm și după data de 15 mai.

”Am văzut că ni se cere să fim rezervați în continuare. E greu pentru toată lumea, mai ales când ești obișnuit cu o viață liberă. Mai bine cu restricții, decât pe lumea ailaltă.

Să nu exagerăm, ca să nu ne infectăm toți ca fraierii. Măcar să învățăm de la ce s-a întâmplat în celelalte țări”, a declarat Ilie Năstase la Digi Sport.

Ilie Năstase a vorbit și despre competițiile sportive. Acesta consideră că siguranța oamenilor trebuie să fie mai importantă decât reluarea competițiilor.

”Am văzut că tenisul se va relua fără spectatori, fără copii de mingi. Va fi straniu. Și când eram copil primeam mingile de la cei mai mici decât mine. Mi se pare puțin straniu, dar trebuie să ne acomodăm la toate restricțiile. Nu avem încotro! Ne-au învățat ceva regulile astea, eu mă spăl într-o zi de zeci de ori pe mâini, chiar de sute de ori. Pandemia va trece, dar asta va rămâne.

Nu ar trebui să ne grăbim cu reluarea competițiilor. Oamenii sunt dornici să vadă fotbal, tenis, orice sport. Dar viața e mai importantă decât să câștigi un meci de fotbal sau un meci de tenis”, a mai spus fostul jucător de tenis.

citește și...