Ilie Năstase nu se poate abține! Cum a jignit-o pe Ioana Simion, după ce femeia a primit un buchet de flori: ‘Ai trecut și prin patul lui’

17.05.2021, 10:30
Ilie Năstase nu se poate abține! Cum a jignit-o pe Ioana Simion, după ce femeia a primit un buchet de flori: 'Ai trecut și prin patul lui'
Ilie Năstase nu se poate abține! Cum a jignit-o pe Ioana Simion, după ce femeia a primit un buchet de flori: 'Ai trecut și prin patul lui'

Ilie Năstase și Ioana Simion se află în plin proces de divorț, dar continuă să se comporte ca o adevărată familie. Deși mulți credeau că cei doi vor renunța la divorț, iată că lucrurile nu par să intre pe un făgaș normal, cel puțin din partea fostului tenismen. 

Cu toate că nu mai formează un cuplu cu Ioana Simion, Ilie Năstase nu se poate abține să nu o jignească pe aceasta ori de câte ori are ocazia.

Ilie Năstase a jignit-o iar pe Ioana Simion

Recent, bruneta a primit un buchet imens de trandafiri și pe care a ținut să-l fotografieze, iar mai apoi l-a încărcat pe rețelele de socializare.

Din nefericire, Ilie Năstase și-a ieșit din minți când a văzut aranjamentul floral și i-a lăsat un mesaj halucinant în dreptul imaginii cu buchetul.

”De unde știi? Ai trecut și tu prin patul lui, să primești diamante și cereri în căsătorie?”, a scris Ilie Năstase pe Facebook.

Deranjată de comentariul soțului său, bruneta a șters imediat replica șocantă.

Ilie Năstase și Ioana Simion au petrecut Paștele împreună

Partenera de viață a lui Ilie Năstase a povestit și cum a petrecut de Paște alături de acesta și de familie.

Deși au petrecut împreună de Paște, cei doi continuă acțiunea de divoț, prima înfățișare urmând să aibă loc în data de 24 iunie, potrivit Click!

“Am avut sărbători frumoase, în familie. La casa de pe malul Dunării a mamei ne-am strâns cu toții la masă: fratele meu cu băieții, eu și Ilie, băiatul meu Teo. Mama e o bună bucătăreasă și a fost în priză, deși are 68 de ani. Ne-a făcut de toate. Pască, cozonac, drob, friptură. Eu nu am gătit nimic pentru că ea nu îmi dă voie, dar am venit cu cumpărături.

Nu că n-aș ști să fac. La prima căsătorie aveam 11 perechi de fini și 13 copii botezați, și făceam mese cu trei zile înainte. Eu mă ocupam de bunătăți, și aveam o femeie care spăla vasele pentru că nu-ți pot spune cât se strângea după fiecare masă. Am pus masa afară în curte, la aer, am mâncat, ne-am simțit bine. Cel mai bine mi-a părut să-l văd pe Ilie binedispus. S-a bucurat foarte tare de atmosferă, am fost împreună la biserică, a cântat. Eu, în ăștia trei ani, nu l-am văzut niciodată atât de apropiat de biserică”, a mai spus Ioana Simion.

citește și...