Iancu Sterp și Emy Alupei au petrecut noaptea împreună! Foștii concurenți de la Survivor s-au dat de gol

14.06.2020, 14:23
Iancu Sterp și Emy Alupei au petrecut noaptea împreună! Foștii concurenți de la Survivor s-au dat de gol
Iancu Sterp și Emy Alupei au petrecut noaptea împreună! Foștii concurenți de la Survivor s-au dat de gol

Iancu Sterp și Emy Alupei s-au cunoscut în competiția ‘Survivor România’, de la Kanal D. Încă din timpul show-ului de supraviețuire, concurenții s-au ‘atacat’ reciproc, iar ceilalți colegi au făcut comentarii pe seama lor.

Concurenta din tabăra Faimoșilor s-a plâns de multe ori că Iancu Sterp are ceva cu ea. În plus, Iancu Sterp a pus punct relației pe care o avea cu Denisa, fosta concurentă la Puterea dragostei.

‘El nu mă lasă deloc în pace, de fiecare dată când mă vede se ia de mine, îmi aruncă niște cuvinte pe care eu nu le suport și încep și eu să vorbesc. Dintre toți, doar cu mine are ce are, de când se trezește și până plecăm la competiție. Cred că mă urăște, nu știu ce să zic’, spunea Emy.

Iancu Sterp și Emy Alupei, surprinși din nou împreună

Ei bine, după ce competiția s-a încheiat, zvonurile că cei doi ar avea o relație amoroasă au început să prindă contur. După ce zilele trecute au avut prima apariție televizată împreună, Iancu Sterp și Emy Alupei au fost surprinși din nou unul în preajma altuia. De data aceasta, se pare că relația lor a avansat destul de mult, pentru că Iancu a petrecut iar noaptea în apartamentul lui Emy Alupei.

Conform Wowbiz, Iancu Sterp și blondina au luat masa la un restaurant de fițe din Capitală, după care s-au retras la locuința tinerei. Mașina lui Iancu a fost zărită în fața casei lui Emy Alupei.

‘Lumea vorbește de noi tot felul de aberații, poveste de dragoste după Survivor. Nu m-am despărțit de Denisa ca să am o altă relație. O să ies în lume așa cum sunt. Eu știu cum sunt, familia mea știe cum sunt. Eu sunt împăcat cu mine‘, a declarat Iancu Sterp.

Emy Alupei, vinovată că Iancu Sterp a părăsit-o pe Denisa?

Mai mult de atât, Emy a fost pusă la zid că a stricat cuplul Iancu-Denisa.

‘Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui. Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el. Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el. Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură.

Dacă cineva doarme la mine să știți că am camere pentru toată lumea, adică nu trebuie să doarmă cu mine în pat un om ca să stea la mine în casă’, a precizat Emy Alupei.

citește și...